izgledaju skroz ok,medjutim nema cena ::neznam::bumbus wrote:A jel ima neko iskustva sa masinama sto pravi ovaj majstor?
http://www.kupujemprodajem.com/Stolarsk ... d=14396578
kupujem abrihter diht
On je prosle godine davao oglase na vise sajtova i nudio je neki abrihter sa dihtom 40 cm sirine za 800 evra, samo sto je bio bez tih kolica i futera sa strane.
Inace, vidim da i Velja ima isto misljenje o ponudi na nasem trzistu kao sto sam i ja vec napisao. Krs i lom po visokim cenama. To toliko ne vredi. Singer nije nista izgubio, mozda je prodao i skuplje nego sto je platio, ali takve su cene.
Inace, vidim da i Velja ima isto misljenje o ponudi na nasem trzistu kao sto sam i ja vec napisao. Krs i lom po visokim cenama. To toliko ne vredi. Singer nije nista izgubio, mozda je prodao i skuplje nego sto je platio, ali takve su cene.
malo je offtopic :skoorpning: ali sta mislite o ovom banseku Vidi se da je dosta koriscen, ali opet... da li to vredi 600e? (Inace prodaje ga neka firma "Hrast" iz NS, Singer bi trebalo da ih zna
)

Last edited by bumbus on 13 Sep 2012 12:36, edited 1 time in total.
- mladen popadic
- Precizni šegrt
Njuskajte malo, ne znam kakvo je stanje kod vas, ali kod nas u MN se mnogo radionica zatvara tako da masina moze da se nadje po povoljnim cijenama, samo je pitanje ko ce kad da popusti!?
Vec sam rekao da sam abrihter od 400 wadkin-ov platio 300 evra sa novim nozevima, hvalio mu samo kabal od sklopke do uticnice!!!
A ovakav bansek (bez jednog tocka) sam dobio uz kant slajfericu isto wadkin-ovu koju sam platio 1000 evra! Jedino ostaje da zalim sto u tom trenutku ni ja nisam bio spreman za vece ulaganje jer je spisak masina bio velik a sve u kompletu su se prodavale za smijesnu cifru!
Vec sam rekao da sam abrihter od 400 wadkin-ov platio 300 evra sa novim nozevima, hvalio mu samo kabal od sklopke do uticnice!!!
A ovakav bansek (bez jednog tocka) sam dobio uz kant slajfericu isto wadkin-ovu koju sam platio 1000 evra! Jedino ostaje da zalim sto u tom trenutku ni ja nisam bio spreman za vece ulaganje jer je spisak masina bio velik a sve u kompletu su se prodavale za smijesnu cifru!
Singer, sad ne rade nikakve...u prostorijama fabrike do skora je bio paintball klub a sada ništa...zgrada deluje sablasnosinger wrote:ovo je zajecarski bandsek (tada su radili kvalitetne masine) i opet kazem da vredi svaku paru ,ako uspes da mu spustis jos koju stotku sreca tvoja :pljesk::pljesk::pljesk:
Bolje je živjeti čitav život kao milijunaš nego li sedam dana u bedi
evo dobre masine, mozda neko trazi da kupi ovako nesto, da ima samo abrihter i diht ja bi je kupila...al cena da bude uskladjena
http://www.kupujemprodajem.com/Stolarsk ... id=5771468
Singer, ja mislim da je ovo po tvojim kriterijumima, prava stvar u odnosu cena kvalitet
http://www.kupujemprodajem.com/Stolarsk ... id=5771468
Singer, ja mislim da je ovo po tvojim kriterijumima, prava stvar u odnosu cena kvalitet

Posle duzeg vremena nadjoh nesto sto bi moglo da odgovara, ali bih volela ako bi hteli da date komentar o ovoj masini.

Masina ima od operacija abrihter, diht, frezer i cirkular, nezavisna tri trofazna motora, diht je 300mm radne sirine, masina je u radnom stanju, rekose yakoruda proizvodjac, sta mislite jel vredi za jedan hobi pocetak i do koje cene da idem
Svaki savet ce mi biti veoma koristan, a ukoliko je neko radio sa ovakvom masinom, mnogo bi mi znacio njegov komentar.
Hvala unapred...

Masina ima od operacija abrihter, diht, frezer i cirkular, nezavisna tri trofazna motora, diht je 300mm radne sirine, masina je u radnom stanju, rekose yakoruda proizvodjac, sta mislite jel vredi za jedan hobi pocetak i do koje cene da idem

Svaki savet ce mi biti veoma koristan, a ukoliko je neko radio sa ovakvom masinom, mnogo bi mi znacio njegov komentar.
Hvala unapred...