Lakiranje brodskog poda - HITNO

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
munja
Pred-majstorsko zvanje

Post by munja »

mimicro wrote:Ovo me je dotuklo do kraja.
ponavljam, to je samo moje mišljenje, parketari ovdje će biti stručniji.
megatop nije za to. po mojim iskustvima, u debelim slojevima se teško suši i ostaje prilično mekat i "plastičast"
to je lak-lazura, a ne lak za podove
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

mimicro wrote:Inače sam iz Zagreba, i prilikom prijavljivanja na forum nisam vidjela da se traži ta informacija.
To ce reci da ovo misc.php?action=rules nisi pazljivo procitala :) (pravilo br. 6)
Sad cu ja da ti popunim da ne trazis.
mimicro
Zarezivač olovaka

Post by mimicro »

Å ta ja znam šta je lak lazura. Izgleda da prije angažiranja majstora, čovjek mora sam proučiti cijeli postupak i onda tzv. majstorima govoriti šta da rade.
A što se tiče pravila br.6, mogli su ga administratori staviti pod obavezno jer u stresu se štošta previdi.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

mimicro

Å ta ja znam šta je lak lazura
Sada kao Brzi dodavač alata već znaš da pod treba mazati lakom za parket :)
Ni ja nisam neki stručnjak,moj glas za lak za parket
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

mimicro wrote:A što se tiče pravila br.6, mogli su ga administratori staviti pod obavezno jer u stresu se štošta previdi.
Na zalost, rado bi to uradili, ali takva mogucnost jednostavno nije predvidjena u softveru koji "tera" forum.

No, da se batalimo formalnosti, nazalost situacija je postala takva sa vecinom "majstorluka". Od kad su knjigovodje, salterski sluzbenici, komercijalisti... presli u keramicare, stolare, parketare... (cast izuzecima naravno), sa glavnom trzisnom preporukom: jeftino... tu smo gde smo. Onda se jos pojave oni koji naplacuju papreno, a rade isto ili jos gore nego ovi jeftini.
Ostaje ti samo da se unapred pripremis za svaki posao koji treba da se odradi. Jedina sreca je da je tu internet i ovakvi forumi.
Post Reply