Komarnik
- maricaiivica
- Moderator
hvala!maricaiivica wrote::pljesk::pljesk::pljesk:
Ne vidi se na slikama kako funkcioniše, a funkcioniše dobro, leglo je u štok od vrata kako sam samo zamišljao. Na donjoj strani, postoji još po jedna prečka u visini glave deteta, tu on gura kada izlazi a i čvršći je ram.
Mrežica je silikonska, pa ne postoji mogućnost da ako se probuši da se dete iseče.
Voleo bi da vidim da li postoji nešto kao šina što bi moglo da se koristi kao vođica po dnu da kada se otvara, da klizi po tome a da se na kraju, kada poželim, da mogu da otvorim do kraja, da tu može da se izvadi.
Hvala unapred,
svako dobro
do sledećeg projekta !
Dobro si napravio komarnik
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Posto vidim da na prozorima isto nemas komarnike, a valja i zbog drugih, razmisli o sledecem nacinu izrade komarnika.
Umjesto letvice kupis cicak traku, izrezes je na potrebne mjere i jedan dio zalijepis obodom prozora, zatim postavis pvc mrezu (vec pripremljenu na mjeru) pa preko nje stavis drugi dio cicak trake.
Veoma efikasno rjesenje, mreza se moze odlicno zategnuti, a veoma ju je lako skinuti i opet postaviti za slucaj da treba!
O cijeni da ne pricam!!!
Umjesto letvice kupis cicak traku, izrezes je na potrebne mjere i jedan dio zalijepis obodom prozora, zatim postavis pvc mrezu (vec pripremljenu na mjeru) pa preko nje stavis drugi dio cicak trake.
Veoma efikasno rjesenje, mreza se moze odlicno zategnuti, a veoma ju je lako skinuti i opet postaviti za slucaj da treba!
O cijeni da ne pricam!!!
Taj prozor se ne otvara, na drugim prozorima imam upravo taj sistem sa čičak trakom. Nije najsjajnije rešenje, ali služi svrsi.Sasa wrote:Posto vidim da na prozorima isto nemas komarnike, a valja i zbog drugih, razmisli o sledecem nacinu izrade komarnika.
O cijeni da ne pricam!!!
Ah, da, lestvice se prave na dužinu 2 metra, a meni je trebalo 2,15. Nisam hteo druge lestvice jer ova dimenzija 2x2cm upada tačno u štok.Sasa wrote:A sto imam osjecaj da iznad ovog tvog komarnika postoji supljina kad se otvore vrata!? :pun:
Napravio sam i na vrhu, jednu kao kockicu, do te visine samo nisam slikao.
:skratta:Sasa wrote:Kod Vas komarci nisko lete :skratta:
Zemljak, sad nek lete kako hoće, kroz ovo što sam napravio neće i nemogu :tummenupp:
Nego, off topic, da li u Podgorici ima komaraca?
Tamo je prosečna temperatura dosta veća zimi, pa me zanima da li ih ima i jesu li počeli da naviru i oni tigrasti !?
Ovde kažu već stižu