Okupljanje stolara u Pozezi 2012
eeeee crkli dabogda :smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje::smejanje:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iodfr-i5 ... re=related[/youtube]
:pun::happy::happy::happy::happy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WIdaXyyQL1Y[/youtube]
ovo za poneti :smejanje:
:pun::happy::happy::happy::happy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WIdaXyyQL1Y[/youtube]
ovo za poneti :smejanje:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Ko je bio zna kakvo je bilo,onaj ko nije videce sledeci put .Evo ja pocinjem sa kacenjem slika a nadam i ostali da ce da se prikljuce.Rjecka ekipa je upravo krenula ka Rjeci .HVALA SVIMA NA LEPOM DRUZENJU!

Dolazak Rjecke ekipe u kasnim nocnim satima

Ovo je Rjecane cekalo ako su hteli da doruckuju

Ali pre svega po jedna SLJIVA

Strki je pronasao zasta moze koristiti nogar od barske

Dolazak Rjecke ekipe u kasnim nocnim satima

Ovo je Rjecane cekalo ako su hteli da doruckuju

Ali pre svega po jedna SLJIVA

Strki je pronasao zasta moze koristiti nogar od barske

Gosn MBole mlada stolarka Katarina,dosli po mene i mi posli

bilo rano pa nismo ni mogli bolje da izgledamo

jezero iza Cacka

negde uz put

mi stigli atamo case flase gomila isecene bukovine,necepane i nigde nikog

Bile proverava GPS da li smo potrefili adresu

kad ono gazda intervenise na sklapanju gotovog proizvoda jer naravno radnica nema poima(kao doktor je iscepala stolicu za dva minuta i 36 sekundi) nego je Rade izvodi egzibicije ili se to tako radi nemam poima ali zamislite da je ona tako nesto uradila???

e prepovatimo

da se malo prepovatimo

ne

ovo nismo mi

a ovo nisam ja

stigli na vrh od 1450 metar

Toliko snimljenog od mene posle toga je bilo od svasta domacinu svaka cast na organizaciji ,Izuzetno lepo druzenje pogotovu sa gostima iz Rijeke i Crne Gore,svaka cast i sve pohvale
Last edited by djagi on 01 Jul 2012 16:51, edited 1 time in total.
Pozdrav.:skool:
Eto mi stigli kući ukatko da se javimo da smo živi i zdravi i ovim putem da kažem svima koji nisu bili neka im bude žao do smrti.:stolt:
Na prvom mjestu iskrene zahvale domaćinu na svemu kako njemu tako njegovoj ćerki koja je prava domaćica kojoj ima da se kapa skida kad god da se je vidi.:buga:
Rade hvala na svemu pričali smo putem o druženju i ostali smo puni dojmova i nemogu ti reći a niti opisati kolko smo zadovoljni svime a i svim Vama divni ljudi koji ste prisustvovali svemu.
Da neduljim previše jer me ova moja manja ćerkica saljeće i neda mi mira još jednom HVALA svima na prekrasno provedenom vikendu i još jednom najljepše pozdrave svima da Vas nenabrajam pojedinačno.:pljesk:
Eto mi stigli kući ukatko da se javimo da smo živi i zdravi i ovim putem da kažem svima koji nisu bili neka im bude žao do smrti.:stolt:
Na prvom mjestu iskrene zahvale domaćinu na svemu kako njemu tako njegovoj ćerki koja je prava domaćica kojoj ima da se kapa skida kad god da se je vidi.:buga:
Rade hvala na svemu pričali smo putem o druženju i ostali smo puni dojmova i nemogu ti reći a niti opisati kolko smo zadovoljni svime a i svim Vama divni ljudi koji ste prisustvovali svemu.
Da neduljim previše jer me ova moja manja ćerkica saljeće i neda mi mira još jednom HVALA svima na prekrasno provedenom vikendu i još jednom najljepše pozdrave svima da Vas nenabrajam pojedinačno.:pljesk:
Čovijek sniva a Bog realizira!
da i ja pozdravim ekipu :part:
nemoguće je opisati riječima dojmove ovog druženja, od dočeka, druženja,ekipe , klope, cuge ,ambijenta, zbilja fantastično :pussa: ,
ja se šalim sa Å trkićem, da gdje ćemo na povratku stati na janjetinu
, kad ono mi imamo pripremljene sendviće od janjetine :pljesk: , e Rade svaka čast :buga:
nemoguće je opisati riječima dojmove ovog druženja, od dočeka, druženja,ekipe , klope, cuge ,ambijenta, zbilja fantastično :pussa: ,
ja se šalim sa Å trkićem, da gdje ćemo na povratku stati na janjetinu

danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
drago mi je da smo se videli(makar na autoputu)i da ste srecno stigli kuci.:tummenupp:
transakcija frezera obavljena i ostaje zadovoljnom BILJEZNIKU ,sa srecom napravio kilooommeettrre s njim :pljesk:
p.s. jos htedoh pitati Radeta jel spemio ""dečici"" neke sendvice :pun::smejanje::smejanje::smejanje:
transakcija frezera obavljena i ostaje zadovoljnom BILJEZNIKU ,sa srecom napravio kilooommeettrre s njim :pljesk:
p.s. jos htedoh pitati Radeta jel spemio ""dečici"" neke sendvice :pun::smejanje::smejanje::smejanje: