Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Necu sebe nazivam stolaromjer sam tek napravio prvu fotelju i tabure...ali posto sam kupio dosta alata za stolariju,stolar cu postati vrlo brzo(imam jos narudzbina) brat mi se bavi tapetarijoo i njemu su trebale 2 fotelje 1 mu napravio stolar ,a drugu sam ja...poskidao sablone,pokupovao alate(bansek,tracnu smirglu keksaricu cirkular ,stege itd...... to cu vam slikam kada sredim radionicu i napravim moj radni sto a za sada samo slika fotelje
Bolje vas nasao.
Masine ce se slikaju pa ce se okace...imam i jedan strug sto sam pravio sa caletom...a i imam masinu u delovima koja sece sa grajferom po sablonu... pravim sada neke radionice i komore pa kada se one zavrse sve ce se uredno slika zavrsi i pokaze
jel mogu u ovom topicu da kacim dalje radove i masine ili da otvaram posebne
Tapetar kaze da ne treba jer na nekim delovima ide karton ispod kojeg se zavlaci sundjer i materijal... a i najlakse skinuti ivice sa slajfericom ako treba....5 min posla
evo slike moje malo radionice..... napolju imam strug koji je moj cale pravio i kupio sam cirkular sa abrihterom (ima i da tanji drvo na odredjenu debljinu i ruter sastrane)