ove dve sam zaboravio ali imam ih negde..........
ja se izvinjavam ako se nekom nesviđa to sto visi na mom zidu u mojoj radionici pa makar i bio zemljak gospon "st stolara"
Moli ću Vas da nepočinjemo sa raspravom oko nečijeg ukusa ili neukusa.Svako ima pravo na svoje mišljenje i na slobodno izražavanje svoga mišljenja ALI nema pravo vrijeđati na bilo kojoj osnovi,a o tome piše i u pravilima foruma pa stoga moliću Vas da se istih i pridržavate,hvala na razumjevanju i na dobroj volji.
Većina nas ovdje bi za dotičnog bili neprijatelji režima i države jer smo privatnici! Tko živi u prošlosti ne treba očekivati bolju budućnost! Neki drže i sliku pape u radionici i rade nedjeljom u istoj. Sve mi izgleda visoko moralni ljudi! Na mojim zidovima je samo prašina i tako će i ostati!
Slike su postovane u kontekstu teme, i nemaju nikakve veze sa tim dal se nekome svidja ili ne onaj ko je na njima. I ja navijam za Partizan pa nemam bas nista protiv da neko u svojoj radionici ili garazi drzi sliku Zvezdinog tima (ili Hajdukovog, ili koga god).
mbole wrote:Politicke i slicne stavove, na neki drugi forum.
Da ne bude sec, sec, ban, ban...
Slike su postovane u kontekstu teme, i nemaju nikakve veze sa tim dal se nekome svidja ili ne onaj ko je na njima. I ja navijam za Partizan pa nemam bas nista protiv da neko u svojoj radionici ili garazi drzi sliku Zvezdinog tima (ili Hajdukovog, ili koga god).
munja wrote:Ok, mogu i staroga staviti, to bi bilo jako interesantno
odlična ideja
gole tete nebi zbog sigurnosti, a i treba ponekad nešto i napraviti ne samo kalendare gledati )
munja wrote:Ok, mogu i staroga staviti, to bi bilo jako interesantno
odlična ideja
gole tete nebi zbog sigurnosti, a i treba ponekad nešto i napraviti ne samo kalendare gledati )
Nisam ti ja nešto fotogeničan
ma neka, stavit ću nešto mlado pored tebe da bude kontrasta