Buba u drvetu
ja moram da vam dam savet jedan kako ubiti crva u daski.kada odradite ovo sigurno od daske neostane nista.bio sam kod jednoga staroga majstora koji je sam resavao tako crve i ponudio mi daske u neku zamenu e sada citajte recept:crv je kao i svaka zivotinja ide u drvetu prema gore kada se daske ostavu u neku supu ili na tavan nebitno,crv krene u posao i jede drvo prema gore ,e onda kada prodje mesec ili dva okrenete dasku ,a crv kao crv on se okrene i opet ide prema gore sa tim da jede ono sto je vec pojeo i tako par puta i crv crkne od gladi,
Ja te daske nisam uzeo jer su bile izbusene kao svajcarski sir,ali recept je dobar hahaha.
Ja te daske nisam uzeo jer su bile izbusene kao svajcarski sir,ali recept je dobar hahaha.
Pozz ljudi, citam vase probleme, ali moj je OGROMAN! Iskusni, morate mi pomoci. Poceo sam da radim izolaciju na spratu i vidim u uglovima gde se spajaju grede kako gnezda od ose, ali imaju samo jednu rupicu i ja to sastruzem i vidim prazne kosuljice od crva. Znaci ne znam sta da radim, poludecu ako treba grede da menjam. :S Te kucice su kao glinene, tj. zemljane i nisam nasao ni jednu zivu bubu ili crva. Plasim se da nisu u drvetu. 

- peradetlic
- Majstor majstora
Hvala! ALI! Sada sam kuckao u drvo kod tih gnezda i greda je izgrizena iznutra.Trulo je iznutra. Nadam se da necu morati da menjam i diram nista. Ulazna rupa je prilicno velika, kao da je nesto pravilo sebi "kucu" a ne da ostalo tu da jede. Deluje kao da su jele to drvo da bi pravili te kucice. U tim kucicama imaju te kao kosuljice od crva. Izgledaju kao malo deblja glista, samo bez unutrasnjosti. 

Vrlo interesanto ? ali moja ideja još ne- isprobana?, je da skuvam sve crve na dobroj gomili i od njih napravim supu recimo pa onda premažem drvo i testiram dali će neki crv ,krenuti da jede to drvo :butter:!hkruno wrote:ja moram da vam dam savet jedan kako ubiti crva u daski.kada odradite ovo sigurno od daske neostane nista.bio sam kod jednoga staroga majstora koji je sam resavao tako crve i ponudio mi daske u neku zamenu e sada citajte recept:crv je kao i svaka zivotinja ide u drvetu prema gore kada se daske ostavu u neku supu ili na tavan nebitno,crv krene u posao i jede drvo prema gore ,e onda kada prodje mesec ili dva okrenete dasku ,a crv kao crv on se okrene i opet ide prema gore sa tim da jede ono sto je vec pojeo i tako par puta i crv crkne od gladi,
Dva put zine , a tri put slaže
- bendzaminka
- Brzi dodavač alata
- bendzaminka
- Brzi dodavač alata
- peradetlic
- Majstor majstora
- bendzaminka
- Brzi dodavač alata
- peradetlic
- Majstor majstora