Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Vrata, stepenice - fenomenalno, komoda - ja bi malo drugačije izveo frontu ladice, okvir od letvi ok, a onda bi ostavio par cm okolo , pa bi napravio unutrašnju dasku povišenu preko cijele fronte, a ne samo oko ručkice . Ali inače sve je :tummenupp:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
Kapija ,opasno dobra!Samo da izdrzi da ne spadne,ako si u spojevima udarao drvene klinove...bice dobro.
Garnitura za sedenje....simpaticna....bilo je truda i lepo izgleda.Ali...
Za sledeci put.......napravi malo vece rastojanje izmedju daski za naslanjanje...bice vizuelno lepse.
Povecaj ugao sedenja kako bi klupe bile udobne.Ovako ce se denje biti neudobno jer moras biti usuren pod uglom od 85 stepeni ,sto je moras priznati vrlo neudobno.
A dve klupe su ipak napravljene za odmor.
Ne zameri za kritike,dobronamerne su.
Pozdrav za tebe, i guraj samo....!
Krevet bracni ...odlican....od Slavonskog je hrasta izgleda.
Sretno u radu!!
ovaj posao sam preuzeo od jedne firme,i oni tako izradjuju,pa sam morao ostati dosljedan njihovom stilu. Sto se mene tice i ja bi stavio vecu kosinu naslona,jer ova ni meni neodgovara. A sto se tice razmaka na ploci i naslonima,stavljaju 2 mm tako da sam morao i ja..........:oskyldig::oskyldig: