Sastanak Riječke ekipe.

Ovde možete pročitati o nekim novim aktivnostima u forumu.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Nažalost imamo pomalo crni Petak i druženje se odgađa.

naime Stari se opravdao jer ima neke neodgodive obaveze,a kolega Ropee je ima nažalost auto nezgodu i nije sposoban da dođe na sastanak kontaktirao sam ga nije ništa strašno i zabrinjavajuće ali čovjeku treba malo odmora razumijemo ga.

Eto uz najbolju volju svih nas ipak ima neka viša sila protiv koje mi nemožemo pa nas je ovaj puta spriječilo da se vidimo i potrošimo malo vremena za sebe i stolarske dogodovštine.

Nadam se da ćete usvojiti našu ispriku,hvala Vam i čujemo se,i naravno ako neko ima neku ideju za susret slobodno neka javi.

Pozdrav od Å trkića.
Čovijek sniva a Bog realizira!
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Ostavio sam cijelo moje selo bez vode :smejanje: :smejanje: :smejanje: , sa autom od firme sam pogodio hidrant od vode , razlijepio sam se uff :pun: , bio je odličan show,mlaz vode 2 m u zrak , mokar do kože, pa na hitnu ,ali žiiiiv sam :oskyldig: jedino malo lakše ozlijeđen . :forbannad: Tolike kilometre sam prošao prošli mjesec, ma otpočetka ove godine, a danas krenem za Italiju i 100m od svoje kuće totalka :pun:

Nažalost, druženje odgađamo :groota:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Bitno da si ti živ i zdrav,sve će se srediti
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

živ jesam, ali natučen :pun: ufff ,nabio sam se na zatvarač pojasa .

Ma jedino mi je žao da nismo večeras na ugodnom razgovoru :forbannad: sa meni dragim ljudima, mojim forumskim kolegama :skool: .

Al što je doktorica bila zgodna :oskyldig: , rekla da mora da me ispipa, a ja njoj da vraćam istom mjerom :smejanje: , gdje ona dirne mene i ja ću nju :smejanje:

Bit će bolje :spyfoordig::groota: , a došao sam kući , odmorio se malo, upalio komp, a iz firme tri četiri e-maila da izaberem novi auto :hurra: ,da me čeka dok ne dođem ( ufff, nešto ne bih kegura opet- loša mu limarija :oskyldig:)

Za novo druženje sam aktivan od ponedjeljka do srijede, četvrtak idem na Rab , pa do nedjelje , a ako ne paše termin , recite momci , onda onaj tjedan iza . Da planiramo :skool:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.

radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

:part: :pun:
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

hahahha Rade, da je bar zbog :part: , nego jedna nesmotrenost, ali ovaj hidrant me je čekao :oskyldig: , prije par godina , kraj njega sam jedva prošao sa motorom, jer je lik pored prao auto , a zamisli one sapunice , sklisko ufff .

No danas me omeo j...ni mobitel i zamisli punac me zvao :smejanje: , jooj , reko sam ženi - eto želi me se riješiti :skratta: :skratta:

Ima ona narodna , vozite se sigurno - vozite tenk !!! :pun:
Last edited by ropee on 18 May 2012 21:00, edited 1 time in total.

singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ne nego ne pricajte na tel. dok vozite :pun::)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Vrijeme ti je da sabotiraš puncu barku.:oskyldig:

Naravno šala neka njega kakav god da je ipak tvoj je.

A ti odmori pa se vidimo,a može i u utorak barem meni bi to najviše odgovaralo.
Čovijek sniva a Bog realizira!
stari
Moderator
Moderator

Post by stari »

Sada sam tek vidio da si naj..o, ali dobro da tebi nije tako strašno i nadam se skorom druženju.Nemoj sve opisivati, jer neznaš da li na forumu čuči neki policajac, pa da te još dodatno kazne.:)
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

Evo , Å trkić je dao prijedlog Utorak, meni odgovara , malo sam se oporavio :oskyldig: , sada sam :troona: i spreman za :part::smejanje: .
Da čujemo ostatak ekipe .

Pozz

leonardab
Šegrt

Post by leonardab »

ok i meni odgovaraImage

pozz
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Da ste u cetvrtak mozda bi i ja iz Bihaca dojezdio :pucko:
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

salim se
stari
Moderator
Moderator

Post by stari »

Može, samo ja sam više za Image, nego za :part:
ropee
Vrhunski majstor

Post by ropee »

ma i ::navodnici:: kava ::navodnici:: odgovara :smejanje: , a Radmit , ti bi mogao u Rijeku pa onda navratit u Bihać :skratta:, odavdje do Bihaća ti je bliže , nego od tebe :D , a u četvrtak ja pičim na Rab , ali moja djeca vele - mama će vozit :smejanje: :smejanje: , ti tata neznaš :smejanje:

Post Reply