Da li ovo moze da se kupi kod nas? Da li je neko radio sa ovim i kako bi se uopste zvalo na srpskom? Mislim da je odlicno za unutrasnjost kutija i sl. Video sam slicno koje radi na elektrostatickom principu ali su cene boli glava
Veoma zanimljivo, sad me zanima da li je ovo neki poseban materijal ili običan pigment kkoji koriste slikari za pravljenje boja, jer ako je slikarsi pigment, onda su mogućnosti izražavanja kreativnosti beskonačne,
a i ako može da se radi sa pigmentom, onda je i jasno zašto je cena tolika, mada može da se nađe i jeftinije.
Hvala sad mi je mnogo jasnije, mada mislim da bi i sa pigmentom u prahu mogla da se izvede slična stvar.
Pokušaću nešto slično sa pigmentom pa ću javiti kako je ispalo i da li može da fercera, mada i pigment nije jeftin , ali ipak vredi ekspeimentisati, jer da nije ekspeimenata ne bi bilo ni nas.
znam da ima neka varijanta sa elektrostaticnim flokiranjem...
jedan moj drugar je uradio instrument tablu na corsi I time...izgleda dosta zanimljivo...
"Kit and adhesive shipped only by ground methods; fibers can be shipped by any means."
Sto bi rekli, kit i lepak mogu samo kamionom, vlakna mogu kako hoces. Koliko znam brodom se salju samo ekstra velike posiljke.
Eh, al i lepak nije bas bilo kakav lepak, vec je i on u odgovarajucoj boji.