Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
miloscale wrote:u sredu idem jos nesto da montiram i slikacu ti krevet i pod i jos nekoliko detalja ako si na to mislio
upravo to sam mislio.....hvala ti unaprijed......pokazao sam zeni tvoj krevet sto si napravio i samo me pogledala sa pogledom, kao sta se ceka idi u radionu......heheheeeee......
mali perica wrote:......pokazao sam zeni tvoj krevet sto si napravio i samo me pogledala sa pogledom,
Praviš velike greške u koracima NIKADA NEMOJ ŽENI POKAZIVATI NEÅ TO TAKVO jer ti se upravo to i dogodi,treptanje okicama i pitanje "A jel bi ti to mogao napraviti"?
Ja više nepokazujem ništa nikakve slike i ničije radove držim strogo za sebe a na kraju krajeva nek se pridruži forumu pa neka gleda radove ko joj brani samo mene nek ostavi na miru.:sova:
aha na lezenama kako ih ja zovem ili na bocnim stranicama u dnu usrafim jednu stafnu 4x4cm
i na sredini kreveta stavim jednu srednju gredu koja na sredini ima nogu koja ide do poda i onda preko toga srafim letve od colare na 6cm sirine
ok jasno mi je.....ajde ako nije problem da stavis jos koju sliku od kreveta....
P.S ovo je fantasticno sto si napravio....pogotovo stol i stolice!!!
kolega izvini nisam stigao da odem ono da ti slikam sutra bi trebao da odem do tamo da odnesem jos nesto i da ti slikam
evo i napokon posle godinu dana dodje red da uradim meni i sto za terasu
jos kako sam prosle godine uradio klupu planiram sto ali jbg nikako
pa evo i par slicica gazda je bio bas zadovoljan heheh pogotovo kad je placanje bilo na redu
a da radjen je od jasena i nista nije lepljeno kao i klupa sve sam povezivao na torbane
ostalo samo da dodam neku zardinjericu za cvece i to je to
evo par novih slicica nisam nista odavno stavljao u pitanju je kombinacija medijapana i crnog stakla u alu ramu i jedno po meni interesantno stoce kompletno od medijapana sve radjeno u sjaju