Ima li neko na teritoriji Beograda piljevinu koju bi poklonio ili prodao? Mozda zvuci bezobrazno kad pitam za poklon, ali nije mi potrebna velika kolicina (aj da lupim, dzakce neko bi mi bilo dovoljno).
Zanimala bi me piljevina pre svega hrastova, ali i od drugih vrsta drveta bi bila pozeljna (samo da nije mesana), treba mi za neki moj eksperiment, pa je bitno da nije mesano vise vrsta drveta.
Ako ima nekog dobre volje spreman da izdvoji malo vremena bio bih vrlo zahvalan :stolt:
Imam ja i hrastovine i orahovine !! I boga mi sam ostavio od hrastovih greda i poklanjo nekom čiči za piliće ,Mislim tek će da bude lopatama da se tovari !
Nedržim piliće !! ali kome je trebalo za Dž ? Dobijo je !! Inače znam šta piljevina radi ? Recimo da je metalni čamac bio pun piljevine oko 4-5cm po patosu i posle 5-6 dana kada sam skupio piljevinu ! Imao sam šta da vidim ? Fino je skinula svu rđu ,jer je bila važna i puštala je blago kiselinu po metalu ! Čamac kao da je bio bruniran, izjela je svu rđu !!
MapleMan wrote:Imam ja i hrastovine i orahovine !! I boga mi sam ostavio od hrastovih greda i poklanjo nekom čiči za piliće ,Mislim tek će da bude lopatama da se tovari !
јма ли тога још?
Смета ли?
Да помогнем да не смета?
Три пут' кратим ову летву и опет ми кратка! :forvonad:
Imam za prodaju 1000m3 piljevine koja se prazni iz velikog silosa zapremine 1200m3.Praznjenje vrsimo pomocu velikog ventilatora i ubacujemo u zatvorene kamione koje kupac obezbjedjuje.Punjenje kamiona 90m3 traje 48h.
Zainteresovani se mogu infromisati na broj 00387(0) 65 091 142