evo i ja malo da postavim neku sliku

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

stari wrote:Luster je prva liga :skratta:
koj luster
Nexent
Majstor

Post by Nexent »

sto nekako ne sakri ove safove na krevetu,ili da si ih ufrezenkovao ,pa stavio cepove ili torban neki dugacki pa da gore bude oblo.Ovako kad ujutru krene mamuran da ustane ima da se nabije i da te proziva na sav glas.....
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

Nexent wrote:sto nekako ne sakri ove safove na krevetu,ili da si ih ufrezenkovao ,pa stavio cepove ili torban neki dugacki pa da gore bude oblo.Ovako kad ujutru krene mamuran da ustane ima da se nabije i da te proziva na sav glas.....
pa zato sto ovako trazio da bude po tome sam mu radio i trazio je te srafove da se vide
Image
mali perica
Precizni šegrt

Post by mali perica »

Svida mi se krevet jako jako......taman sam mjenjao kroviste proslo ljeto i imam nesto ostatka grede.....vec ga vidim!!!!!!!

Daj jos koji detalj sa kreveta......recimo podnica kako je rijesena.....:prsgore:
Last edited by mali perica on 12 Apr 2012 14:22, edited 1 time in total.
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

mali perica wrote:Svida mi se krevet jako jako......taman sam mjenjao kroviste proslo ljeto i imam nesto ostatka grede.....vec ga vidim!!!!!!!

Daj jos koji detalj sa kreveta......recimo podnica kako je rijesena.....:prsgore:
a sta ti je podnica nerazumem
Nexent
Majstor

Post by Nexent »

Pita kako si resio dno,tj oslanjanje duseka...
mali perica
Precizni šegrt

Post by mali perica »

miloscale wrote:
mali perica wrote:Svida mi se krevet jako jako......taman sam mjenjao kroviste proslo ljeto i imam nesto ostatka grede.....vec ga vidim!!!!!!!

........dno kreveta ili dusek!!! :D
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

mali perica wrote:
miloscale wrote:

........dno kreveta ili dusek!!! :D
aha na lezenama kako ih ja zovem ili na bocnim stranicama u dnu usrafim jednu stafnu 4x4cm
i na sredini kreveta stavim jednu srednju gredu koja na sredini ima nogu koja ide do poda i onda preko toga srafim letve od colare na 6cm sirine
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

evo jos neka slicica danas sve komplet zavrseno sem lustera
Image

Image
Last edited by miloscale on 13 Apr 2012 01:49, edited 1 time in total.
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

evo jos par slika i sobe koja se i meni bas iskreno svidja ne sto sam je ja radio
Image

Image
Last edited by miloscale on 13 Apr 2012 02:51, edited 1 time in total.
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

:hurra:
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Kraljevski !! Svaka čast ! One bele stolice i mali sto sa mermernom pločom su ekstra !! Pitam se kako si suknjicu na tim stolicama radio ? Vidim da je tapaciranje bilo super i nitnovano svuda super ! Ali od suknjice i spoja naslona nije mi jasno kako si je tu zatego ili još bolje kako si prosto rečeno radio spoj naslona na donjem delu stolice to bih voleo da skontam ?! Inače... Rad je još jednom za pohvalu više nego majstorski ! I kontam da ovo nije skinuto veće je tvoj stil ? Ispravi me ako grešim ja uvek cenim kada svako ima svoj stil !! Meni lično se nedopada ! Ali rad cenim i znam šta je posao !! Mislim to nikada nebih želeo da imam u kući !!
Dva put zine , a tri put slaže
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

nebih ni ja ali jbg znas ono ti je jasno pare su u pitanju i radis sve sto traze od tebe a sto se tice tapaciranja nisam ja tapacirao radila mi je jedna firma iz bora tapaciranje posto ja neradim tapetariju uopste

hvala na lepim komentarima :skool:
Last edited by miloscale on 13 Apr 2012 13:09, edited 1 time in total.
mali perica
Precizni šegrt

Post by mali perica »

aha na lezenama kako ih ja zovem ili na bocnim stranicama u dnu usrafim jednu stafnu 4x4cm
i na sredini kreveta stavim jednu srednju gredu koja na sredini ima nogu koja ide do poda i onda preko toga srafim letve od colare na 6cm sirine
:prsgore: :prsgore: :prsgore:

ok jasno mi je.....ajde ako nije problem da stavis jos koju sliku od kreveta....

P.S ovo je fantasticno sto si napravio....pogotovo stol i stolice!!!
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

u sredu idem jos nesto da montiram i slikacu ti krevet i pod i jos nekoliko detalja ako si na to mislio
Post Reply