De Walt kružna D23700

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
Post Reply
MapleMan
Majstor majstora

De Walt kružna D23700

Post by MapleMan »

Verovali ili ne ali Festool je zaradio DeWalt ! Sve u svemu za dobro odrađen posao uvek stiže nagrada Nebih puno da objašnjavam ali mašina je nova samo jeftinije plaćena zbog neodržavanja pri lagerovanju ! 1750 W Moram priznati vrlo tih rad motora ! Stabilna baš i ne ,teška pa bogami 8,2 kg. List je 235mm max 8,5 cm minimum 6,5 toliko joj je podizanje manje nemože ! Stabilnost ! Pri sečenju od 1 do 5 , moja ocena 3 ? Ipak je za građavinske radove ali ,naravno sa tom snagom u čvrstim rukama može dosta. Nedostataka ima za razliku od boša gks 85 koji je i bolji i jači mada među prvim utiscima nije za potcenjivanje ! Slike su ovde. Image Image Image Image
Last edited by MapleMan on 12 Apr 2012 21:38, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
munja
Pred-majstorsko zvanje

Post by munja »

lepa mašina, šta jes jes

meni bi dobro došla za ugraditi u stol umjesto mog einhella :smejanje: al je malo van mog cjenovnog ranga :)
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

munja wrote:lepa mašina, šta jes jes

meni bi dobro došla za ugraditi u stol umjesto mog einhella :smejanje: al je malo van mog cjenovnog ranga :)
Nije druže nisi upravu mora 2200 minimum da je pa da ga ugradiš recimo GKS 85 36 soma je ali ako ćemo baš ,baš može zapravo da radi ! Ali ova nemože ima snage ali ne zatoliko !!
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

MapleMan wrote:... mašina je nova samo jeftinije plaćena zbog neodržavanja pri lagerovanju !
Sta mu to znaci, da nema neke kozmeticke defekte ?
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Ma da zarđo list farba oksidirala na donjem štitu lista.... Pa ta klizna ploča isto po šrafovima zarđala .... Pa slaba opruga pri vraćanju štita ,pa bočni graničnik izgubljen ! Moram to da sredim WD-om i da je rasklopim i podmažem vreteno video sam da je i mast stara i da je curila oko glave ! Farba ali jaka , može da je skine jedino so ! I to je po nekim brodoskim kontenjerima visilo izgleda i stajalo dosta dugo izloženo vlazi i morskoj soli !!
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

MapleMan wrote:I to je po nekim brodoskim kontenjerima visilo izgleda i stajalo dosta dugo izloženo vlazi i morskoj soli !!
Ahh da imas egzotican stil pisanja imas, iz 5 puta vatam sustinu...
Nego jesi li ti razmisljao da ako je stajalo u slanoj sredini, u kakvom su stanju lak namotaji i kolektor.
Da ti pri duzoj upotrebi ne planu stator i rotor ko sibica :| rasturi sve i prekontrolisi... Ako se time budes bavio, obavezno slikaj unutrasnjost i kaci (konkretno mene zivo interesuje sta su uutra prckali sa kvalitetom).

btw, gde se taj model pravi ?
Last edited by ArtCool on 13 Apr 2012 16:40, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pa okačiću slike ! Nedelja će biti dan za rasturanje ?
Post Reply