Milwaukee Aku bušilica C 18 DD

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
MapleMan
Majstor majstora

Milwaukee Aku bušilica C 18 DD

Post by MapleMan »

Komšija mi je doneo ono što sam želeo ! U Å vedskoj je kupljena nova , bila je kod mene nepunih 5 dana ?? Obećao je svome ocu da će mu doneti akubušilicu ? A pošto je njegov otac video ovu bušilicu koja je bila namenjena meni !! Zaplako je za njom ! Tako smo se najizad dogovorili da udovoljimo starijim majstorima !! :D A sledeći njegov dolazak za mesec dana meni stiže još plus od milwaukee-ja, sem ovakve bušilice ? Rad joj je fenomenalan. :buga: Sa ali druge strane gledano nije laka (kao i svi pod nazivom Heavy- Duty ) koliko se čini na slikama recimo ! U suštini vrlo jaka i pouzdana ! Rad 1 baterije je non-stop bušenje, zavrtanje ,ali non-stop ( kod mene se non-stop podrazumeva 100% non-stop ) oko 24-25 min ,Punjenje je traje 11 minuta. Sasvim dovoljno !! Kada dođe do pražnjenja na bateriji, na zadnjem led svetlu zatreperi crveno svetlo. Znak da je treba baciti na punjenje ! Takođe nema jaku temperaturu kada se napuni baterija ! I snaga joj je na zavidnom nivou !! :prsgore: Image Image Image Image Image Image Image Image
Dva put zine , a tri put slaže
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

:pljesk:
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Čovijek sniva a Bog realizira!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

^^

aiiiiiiiiiiiii :rodna:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

Å trkić wrote:jedan mali usporedni test
Nema taj test veze sa zivotom :pucko: a i dakako sa iskustvom naseg clana...
caca
Majstor

Post by caca »

Zakuca ga ti bratac.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

To je velika glupost uporednog testa jer taj dewalt je hibrid i koštao je ni manje ni više nego 900 $ kada je izašao taj model Dewalta je već bio na forumu u uporednim testom sa makitom i nemože da se meri sa milwaukee-jem Stim da je ?!!! taj majmun koji je hteo da ponizi Milwaukee radio sa istrošenim baterijama što ćeš videti na sledećem video klipu koliko može da ti pokaže dve baterije koje idu na taj milwaukee i obrati pažnji na klip i takođe na klip koji si pustio u uporednom testu sa milwaukee-jem Razlika je u baterijama Milwaukee koristi slim bateriju i heavy duty XC bateriju Ovde ti je odgovor http://www.youtube.com/watch?v=87SGvCk_ ... re=related za tu razliku ! A ovde ti je video za slim http://www.youtube.com/watch?v=-bKMlUJZ_j4 Pa sada uporedi štaje majmun upoređivao ??? I to sa istrošenom baterijom namerno da bih pohvalio Dewalta jer je izvrnuo keša boli glava za taj model !!!! ???? Samo malo pažnje molio bih da se obrati na baterije !! i modele upoređvanja pa onda komentari !!! I još da dodam ! Neka svako proveri lion polimer baterije koja je cena i neka ih ubaci u svoje aku bušilice, pa ćete videti razliku u radu ! A one se najčešće koriste za hoby RC modelare aviona na baterije i to su originali i ostale stvari i ako kupujete baterije kupite ih od onih koji prodaju Rc Hoby igračke !! Jer kinezi nemogu da ih odrade kako treba i dolazi do eksplozije baterija ! Falša ima koliko ti srce želi danas !! Evo jedan video gde je čovek sve lepo objasni o Litijum polimer baterijama !! http://www.youtube.com/watch?v=-DxJEx19 ... re=related
Last edited by MapleMan on 09 Apr 2012 23:52, edited 1 time in total.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

ArtCool wrote:
Å trkić wrote:jedan mali usporedni test
Nema taj test veze sa zivotom :pucko: a i dakako sa iskustvom naseg clana...
Nego sa čime ima veze?
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Opet isto !! http://www.youtube.com/watch?v=-bKMlUJZ_j4 Zaustavi ga na 0:44 sekunde vidiš dve baterije koje idu ? te baterije nisu iste kao ni baterija koja je na Dewalt-u Plus pogledaj ovde najnovije Pod M 18 FUEL to je odgovor na još novije od Milwaukee-ja !! I još jače ustvari naj novije ! http://www.milwaukeetool.com/fuel/
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

Nisi me razumeo (mada sam zvucao ostro ;) ), taj test koji si prilozio i debela vecina apsolutno nisu relevantni pri kupovini alata u smislu izdrazljivosti baterije ili recimo kod hammera u smislu proboja betona ( a slicnog su udara, u dzulima).
Zasto?
Pa ostrasceni su!!!
Naime ni u teoriji nije moguce da iste ili slicne baterije (tehnologija, gabarit, kapacitet, fizicki sastav, recimo i prenosni sistem (motor, menjac))...daju toliko drasticne razlike u rezultatu.
Da je tako, u trzisno-komercijalnom smislu Milki bi bio mrtav...

A ako nisu iste ili slicne mogucnosti, pa cemu onda test, sem sama favorizacija brenda.

btw,
kada pogledas relevante i analogiju, dobija se zakljucak iz mog prvog posta :tummenupp:

MapleMan wrote:.... te baterije nisu iste kao ni baterija koja je na Dewalt-u ...
Vise no ocigledno :stolt:

p.s

mozemo da otvorimo novu temu kako se na "Ti cev" fejkuju testovi, i kako ih zaobici, ako nekog interesuje neka rekne pa da raskrinkamo "sile mraka"...
Last edited by ArtCool on 10 Apr 2012 05:27, edited 1 time in total.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Baš ste zanimljivi odoje i lako zapaljivi,a i sviđa mi se kod Vas ona stara "svaki cigo svoga konja hvali".

Samo ti dobi tu Milwaukee ili kako god da se zvala i dodvorila te.
caca
Majstor

Post by caca »

Kad je djabe,i sirce je slatko.
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

Å trkić wrote:... "svaki cigo svoga konja hvali"
http://www.youtube.com/watch?v=PnF2Uh4o ... ure=relmfu.
I dobro "cigo" kao te sluzi masina jel si zadovoljan ?
Last edited by ArtCool on 10 Apr 2012 15:27, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Ma alo bree smirite se !! Stim prozivanjima ,vidim sve je šala na kraju ! Aku je plaćen 165 € radio je nekih mesec dana samo i to ga je moj kojmšija odkupio od nekog našeg lika koji je keramičar ?? Mislio je da mu treba bog zna zašto ? Pa je prodao ! Inače alata ima bruka !! Sa ovim ću biti i više nego zadovoljan testiro sam je i nema šta da razmišljam ?
Post Reply