Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Imam PayPal račun, pa kad mi nešto zatreba kupim ako prihvataju paypal plaćanje odnosno na ebay-u prodajem nešto od nacrta. Neki dan sam poručio brdo točkića, hoću da napravim par serija automobilčića i kamiona, da pomerimo malo vizuelne granice, za dve tri nedelje stižu pa će biti novotarija.
Last edited by jolollo on 29 Mar 2012 07:38, edited 1 time in total.
ovo mi je nekako ko' neki školski primjer "malog"biznisa super ideja super realizacija , i sve nekako stiže jedno drugo oprema ideje noviteti , prodaja....puno sreće želim
jolollo wrote:Imam PayPal račun, pa kad mi nešto zatreba kupim ako prihvataju paypal plaćanje odnosno na ebay-u prodajem nešto od nacrta. Neki dan sam poručio brdo točkića, hoću da napravim par serija automobilčića i kamiona, da pomerimo malo vizuelne granice, za dve tri nedelje stižu pa će biti novotarija. [url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2360_280320123129.jpg[/url]