1.

2.

3.

4.

Do sada nisam radio sa ovako necim, sve je dosada bilo obicnim lenjirom, obelezim sa strane a ovde ima na svakom cm rupa da se jos preciznije obelezi. Imam vise pitanja koja bi mi znacila u buducnosti kada budem nesto radio pa da mogu lako i brzo da se snadjem.
- Na slici 1. vidi se pri vrhu da ima jedna veca rupa. Jel ona ima neku svoju svrhu?
- Na slici 2. i 3. se moze videti kako se moze lenjir iskoristiti za lakse montiranje klap sarki. Malo mi je konfuzna slika za obelezavanje, do sada nisam nikada montirao klap sarke sem sto sam menjao polomljene. Te oznake 37, 32,... oznacavaju gde bi trebali da budu vijci a ne pomaze mi gde tacno da busim izmedju njih za klap sarku? Zamolio bi za neko objasnjenje da razumem kako se ovo tacno koristi.
- R50 i R80 jel to ima isto neku svoju korist ili ne?
- Na 3. slici pri dnu vidi se sraf kako je uvrnut u nesto. Jel to opet neko objasnjenje za nesto ili sta vec?
- Na zadnjoj slici kada se gleda gornji deo slicica, pa ona na naradzastoj podlozi. Vidi se da ima neki dodatak u cosku uglomera zute boje. Jel to nesto sto fali meni? Posto ja to nisam dobio.
Takodje neki hint & tips su dobro dosli za olaksano majstorisanje :tummenupp: