kolica sa alatom
- automotive
- Zarezivač olovaka
kolica sa alatom
imam servis u bg pa treba uskoro da obnovim neki alat,a videh juce da Unior ima neku akciju kolica sa alatom vrlo povoljno...za te pare imam i alat koji mi treba i kolica,pa me zanima kakva su vasa iskustva sa Uniorom?
Koji je komplet alata koja cena itd...dajte malo blize podatke.automotive wrote:imam servis u bg pa treba uskoro da obnovim neki alat,a videh juce da Unior ima neku akciju kolica sa alatom vrlo povoljno...za te pare imam i alat koji mi treba i kolica,pa me zanima kakva su vasa iskustva sa Uniorom?
Unior je sasvim dobar alat i znacajno jeftiniji od Wurth, Snap-On, Bahco, Facom, Beta i ostalih.
Pogledaj mu nadimakcaca wrote:Servis cega?

Last edited by ArtCool on 09 Mar 2012 21:35, edited 1 time in total.
Unior alat je losijeg kvaliteta,jer tehnologija i čeličana koja je nekada bila ,nije vise ista,Zna se i zbog čega tržiste itd,,,nekada su pravili dobre ključeve sa oznakom extra unior,,,i losiji unior lsi,,kutija ko kutija metalna pokretna ,dobra je svaka,,,što se tice alata,bolje naci neke starije varijante iz SFRJ ,,,Uniora,,,ako nije koji milimetar otisao na njima od rada,,,,
Rad je molitva.
- automotive
- Zarezivač olovaka
- automotive
- Zarezivač olovaka
evo ovde mozes da vidis sastav garniture,pa da mi kazes mislenje.Mislio sam da li je cena ok sobzirom da su kolica puna alata
http://www.uniorteos.com/images/files/1 ... Akcija.pdf
http://www.uniorteos.com/images/files/1 ... Akcija.pdf
A sad se lakse dise....:tummenupp:
Nismo spavali svi danima dok ne saznasmo dve stvari (da je automobilski set alata u pitanju, sto sam odmah predpostavio)...i saznali smo sta si to konkretno video.
Elem,poznavajuci Unior sasvim je ovo dobra kupovina ako ti sve ovo treba od alata, djuture gledano.
Bilo koja druga firma (Nemacka, Francuska ...) bi te osurila za isto...tako da je ovo najpovoljnije.
p.s
Reci mi nesto drugo, cime si ti dosad servisirao vozila (kojim alatom).
Ili tek sada pocinjes samostalno od nule....
Servisi (finansiski jaki mahom imaju komplete od recimo Wurth-a, Beta, Gedora...) ali ni sa Uniorovim nisam video da su gladni.
Sta vise oni danas imaju najvise posla
Nismo spavali svi danima dok ne saznasmo dve stvari (da je automobilski set alata u pitanju, sto sam odmah predpostavio)...i saznali smo sta si to konkretno video.
Elem,poznavajuci Unior sasvim je ovo dobra kupovina ako ti sve ovo treba od alata, djuture gledano.
Bilo koja druga firma (Nemacka, Francuska ...) bi te osurila za isto...tako da je ovo najpovoljnije.
p.s
Reci mi nesto drugo, cime si ti dosad servisirao vozila (kojim alatom).
Ili tek sada pocinjes samostalno od nule....
Servisi (finansiski jaki mahom imaju komplete od recimo Wurth-a, Beta, Gedora...) ali ni sa Uniorovim nisam video da su gladni.
Sta vise oni danas imaju najvise posla