Sada kako to izgleda vidjet ćete na slikama koje sljede.
Od materijala sam nabavio jelove fosne ili tavalone kako ko zove debljine 5 cm i izrezao ih na širinu od 10 cm i to je glavni materijal osnovne konstrukcije.
Namjeravao sam obložiti iz vana sa poluoblicama ALI razlog zašto nisam je cijena,naravno da bi bilo ljepše ali kriza brate a na kraju krajeva i ovako će biti zanimljivo neko vrijeme.
Pokrio sam betonskim crijepom Strešnik kojega sam dovukao iz Ogulina neke rezerve od kuće malo ušparao barem na tome.
Pa da počnemo sa slikicama mislim slika govori više od tisuću riječi (tako barem vele).
gola konstrukcija

a cure se već uselile

započeo sa oblaganjem OSB pločama

a skoro pa i gotovo u međuvremenu nisam slikao zaboravio,udubio se u rad

unutrašnjost i tu se vide detalji konstrukcije a i laminat je ostatak od jedne gradnje,dobro došao

sa unutrašnje strane pogled na krovnu konstrukcijicu

pogled na zadnju stranu koja je skoro gotova

prednja strana još neke sitnice da uradim kao sljeme na krovu to čekam lim i prednja strana kosina neznam kako to zovu neko kapci neko .............. a vrata su od jednog starog ormara šteta bilo baciti i eto našla su namjenu

Eto društvo to je moj mali veliki projekt kojega sam zamislio pred neko vrijeme a tek je sada zaživio ali nije kasno jer su cure tek sada sazrjele za zajedničku igru pa nek uživaju.
Svaki komentar je dobrodošao za ubuduće a ako imate kakvih pitanja tu sam da obrazložim ili ako treba pomoć oko izgradnje nove slične tu sam pozdrav.