exinterijer radovi
- exinterijer
- Šegrt
exinterijer radovi
evo ovdje će biti moji sadašnji i budući radovi
- exinterijer
- Šegrt
Last edited by exinterijer on 02 Jan 2012 22:09, edited 1 time in total.
- exinterijer
- Šegrt
O fotić je to već realizirao davnih dana, ne baš tako davnih danabranimir wrote:Pa da krenemo, fotoaparat u ruke.
Evo jedne ddoista neobićne komode koja me iz...... da boli glava

Evo ovako su tekli radovi. zaljepio sam na panel plocu 18mm mdf sa svake strane jer je komoda isla u visoki sjaj

Evo i iz ovakve poze

Evo jos jedna fotkice

Last edited by exinterijer on 03 Jan 2012 12:24, edited 1 time in total.
- exinterijer
- Šegrt
@ exinterijer
Ovo je super, svak čast sa onom komodom i onakvim vratima, ja ne bih imao živaca za to napraviti uffff :hurra: . Nego jedno pitanjce, budući da nemaš popunjen profil, može li se znati odakle si ?
Ovo je super, svak čast sa onom komodom i onakvim vratima, ja ne bih imao živaca za to napraviti uffff :hurra: . Nego jedno pitanjce, budući da nemaš popunjen profil, može li se znati odakle si ?
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
- exinterijer
- Šegrt
Evo sad sam obavješten da mi fali adresa, postavio sam je.ropee wrote:@ exinterijer
Ja sam iz Požege, slavonija
- exinterijer
- Šegrt
Evo još jedna luda vrata visoki sjaj i to crna na kojoj se doslovice vidi svaki k....
Ova su mi pojela živaca do mirovine, a tek kad se sjetim prvih koje sam morao zamjeniti u pm
Lakiralo se a najviše poliralo i to po cjeli dan.
Iznosila se vrata na svijetlost da se vide nedostaci, gledalo pod reflektorom, razno raznim kutevima...
Brusila se na kontaktnoj brusilici za visoki sjaj koja vrijedi 150 000eur itd...
Al zato evo dobitak na lotu:

Naravno sva ova vrata su sa skrivenim spojnicama koje su u vratnom krilu i štoku pa to izgleda ovako:

Ova su mi pojela živaca do mirovine, a tek kad se sjetim prvih koje sam morao zamjeniti u pm
Lakiralo se a najviše poliralo i to po cjeli dan.
Iznosila se vrata na svijetlost da se vide nedostaci, gledalo pod reflektorom, razno raznim kutevima...
Brusila se na kontaktnoj brusilici za visoki sjaj koja vrijedi 150 000eur itd...
Al zato evo dobitak na lotu:

Naravno sva ova vrata su sa skrivenim spojnicama koje su u vratnom krilu i štoku pa to izgleda ovako:

Last edited by exinterijer on 03 Jan 2012 14:45, edited 1 time in total.
- exinterijer
- Šegrt