Svojevremeno sam nesto lepio klirit, ako se dobro secam "kljunove" na voblerima za pecanje, klirit je bio galenika, koliko se secam, skrckao sam komadice u flasicu, sipao aceton, i onda "dodjes sutra". Mada, nije mu bila osnovna namena da zalepi materijal za materijal (pleksi za drvo/lakirano/impregnirano drvo), nego sam pravi na fazon kao sto zubar napravi komoricu za plombu na kljovama - prakticno kao da nalijes, pa ne moze da ispadne. Dakle vise kao ispuna koja ce ipak da uhvati i to parce klirita. I taj deo je sasvim ok., a sam klirit nije dobar za te kljunove, narocito ako su veci, posto mu se krtost vrlo povecava sa padom temperature, pa se vrlo lako lomi kad je voda 'ladna. *bas kupih pre par dana u krusevcu od nekog ortaka neke polikarbonatne kljunice, nisam jos napravio seriju voblercica - al' deluju mi dobro (mnogo jace).
Uglavnom, Slavne mogu da pitam ortaka reklamatora - nije moguce proci beogradom i ne videti bas onako gomiletinu kojecega sto je on (a i ja

) radio, mislim, nije mu primarno rad sa kliritom, al' ako ima fora za neko kul lepljenje, moguce da zna, ili da zna ko zna.