Morao sam malo da izmestim elemente da bi vam kuhinja bila i ekonomicna.
plocu ste predpostavljam hteli ispod prozora,ali sam je pomerio
jer nije dobro da bude na tom mestu.Ploca bi morala malo da se odmakne od elementa sa rernom
i bla bi mnogo zavucena u ugao.tako da pored loseg izgleda bi bila i neprakticna za upotrebu.
Ako bi ste insistirali na tome onda bih vam dao drugi predlog gde bi ploca bila gde ste zeleli
ali bi ugradna rerna bila u istom elementu ispod ploce i u tom slucaju ovaj elemenat sa rernom
bi morao da se ukloni.
Duzina ovih elemenata je 140x310cm.
Mozda je prakticnije da kuhinja bude ekonomicna i lepog izgleda a da se neosvrcete na ugradnu plocu
jer to moze da se resi sa aspiratorom kojih ima vec od 6-7000 dinara.
Naravno ne ulazim u vasu plateznu moc tako da cu ja staviti elemente onako kako vi zelite,odluka je na vama.
Sada mi recite sta trebam da vam izmenim pa cu moci da vam kazem i priblizno neku cenu.
Naravno treba mi i vrsta i cena materijala da bih bio sto priblizniji.
Pozdrav.
gde kupiti materijal
- Stefany-mil
- Šegrt
stvarno je ispalo odlicno ali bi zaista volela da vidim i prvobitnu zamisao, meni ne smeta da ploca bude malo zavucena posto najvise koristim rernu a imam i jedan plinski sporet koji je odvojen pa njega najvise koristim. A zasto ploca ne bi mogla da bude pored elementa sa rernom ima li neki razlog osim estetike, i nisam vam naglasila da bi volela da na ovom zadnjem visokom delu otvor za mikrotalasnu bude u visini radne povrsine a iznad njega neki mali ormancic. Sto se materijala tice neki od najpovoljniji je univer u artinvestu po 499din i radna ploca po 1599din
- Stefany-mil
- Šegrt
- Stefany-mil
- Šegrt
- Stefany-mil
- Šegrt
Izvinjavam se na kasnjenju,u firmi smo bili danas bez neta.
Ovo bi trebalo da bude ono sto ste hteli.
Za ovu kuhinju na osnovu cena koje ste mi dali
trebace vam oko 35.000 dinara.
U ovu cenu su vam uracunati ploce i kompletan okov(rucke,sarke,srafovi i ostalo)
Sve osim sudopere i el.uredjaja.
Nadam se da sam pomogao,
pozdrav.
Ovo bi trebalo da bude ono sto ste hteli.
Za ovu kuhinju na osnovu cena koje ste mi dali
trebace vam oko 35.000 dinara.
U ovu cenu su vam uracunati ploce i kompletan okov(rucke,sarke,srafovi i ostalo)
Sve osim sudopere i el.uredjaja.
Nadam se da sam pomogao,
pozdrav.