kuhinja

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
Post Reply
sandraswe
Šegrt

kuhinja

Post by sandraswe »

kupujem kuhinju, min 2,5m donji deo. samo ocuvane i nove.
samo ozbiljne ponude.
mail sandraswe86@live.com ili mob 0605004224
hvala unapred
stolart
Majstor majstora

Post by stolart »

Било каква или желиш да ти се прави по мери и жељи ? Је ли ти битан материјал , боја , нешто ... ?
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

iskreno bitna mi je cena, uradili smo novu kucu i ponestalo novca za namestaj, tako da mi je bitno da sad to opremim koliko mogu. Znaci u obzir dolazi polovna ocuvana kuhinja ili nesto novo od iverice, univera samo da je sto povoljnije i iskreno najbolje bi se uklopila neka boja drveta ali iskreno u ovoj situaciji sve ponude dolaze u obzir
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)
Jos kada bi rekla odakle si
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Odustali ste od izrade?
Tako nesto se moze napraviti za malo novca.
Takodje, postoji deo ovog sajta koji se zove Namestaj po meri, tamo mozes postaviti upit za posao i izabrati stolara sa najboljom ponudom. http://namestaj.stolarskaradionica.com/
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

iz BG
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

ma nije da smo odustali nego nismo sigurni kako bi to ispalo ni muz ni ja nemamo iskustva sa pravljenjem namestaja. obisli smo artinvest i gts nisu skupi u artinvestu ima neka iverica na rasprodaji po 499din i radne ploce po 1599m, ali treba tacne dimenzije i za frontove i za unutrasnjost i sta ako negde malo omanemo propadne sve
Post Reply