gde kupiti materijal

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
sandraswe
Šegrt

gde kupiti materijal

Post by sandraswe »

Pozdrav svima

Imam mali problem, hocu da napravim zenici novu kuhinju, a s obzirom na finansije i njene zahteve i raspored kuhinje mislim da je najbolje da je sam napravim ali problem je gde da nadjem materijal IVERICU ili UNIVER. Gde se moze to naci a da je ok izbor i povoljna cena, gledao sam u uradi sam ali nemaju neki izbor i njoj se nista ne svidja, ima li negde da se nadje u crvenoj ili orah boji?
Molim vas pomozite mi sto pre
dragisa dragisa
Majstor

Post by dragisa dragisa »

Артинвест
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

beograd tj barajevo, ali podrucje celog bg dolazi u obzir samo da nadjem ono sto mi treba
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

a po ceni koja je radnja medju najpovoljnijim
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Zoomont i Artinvest su ti na ibarskoj, svi se oni gadjaju u par dinara...
GTS u Rakovici, preko puta opstine, ima dobre cene za Å pik-ovu ivericu
majstorcic
Precizni šegrt

Post by majstorcic »

gts sve pohvale
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

hvala svima
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

mislim da ti je naj blize glumcevo brdo - ripanj ako si zainteresovan dobices i br tel
Stefany-mil
Šegrt

Post by Stefany-mil »

sandraswe wrote:Pozdrav svima

Imam mali problem, hocu da napravim zenici novu kuhinju, a s obzirom na finansije i njene zahteve i raspored kuhinje mislim da je najbolje da je sam napravim ali problem je gde da nadjem materijal IVERICU ili UNIVER. Gde se moze to naci a da je ok izbor i povoljna cena, gledao sam u uradi sam ali nemaju neki izbor i njoj se nista ne svidja, ima li negde da se nadje u crvenoj ili orah boji?
Molim vas pomozite mi sto pre
Ako imate volje okacite ovde neku skicu prostora za kuhinju sa merama i polozajem vode i odvoda pa cemo vam pomoci
i nekim varijantama u 3d i bojama koje ste hteli za kuhinju.
Mozete videti kako ce vam buduca kuhinja izgledati.
Moze i bez skice tipa duzina kuhinje,dali je ravna ili u GE ili PE i duzina od nekog zida do vode.
Sa opisom sta kuhinja treba da ima od postojecih ili buducih el.uredjaja.
sto vise detalja utoliko ce prikaz kuhinje biti verniji a to mozete posle iskoristiti pri kupovini materijala.
Pored toga znacemo i koliko vam okvirno i novca treba za kupovinu materijala.
Pozdrav.
Last edited by Stefany-mil on 25 Nov 2011 10:51, edited 1 time in total.
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

kuhinja je jako uzana, svega 140 a duga malo preko tri metra. u na sredini malog zida od 140 dolazi prozor 60sa80, tu ispod ide ugradna rerna sa svojom kutijom 60sirina 150 visina, pored ide ugradna ploca50sa60, a na ovaj veci zid ide kuhinja, mali radni od60 pa sudopera nekih 80 pa mali 60 i jedan deo od 80 tako da sve izadje oko280 koliko je i radna plocai na kraju ide jedan visoki deo sa otvorom za mikrotalasnu sirine50 i visine izmedju 150 i 180. to su samo donji delovi, gornje ne pravim njih imam gotove.bio bih veoma zahvalan na 3d prikazu i pribliznoj racunici za materijal, uzimam univer, ivericu neku boju drveta, drvo dekor.
hvala unapred
Stefany-mil
Šegrt

Post by Stefany-mil »

Malo sam bio u ribolovu pa tek sada vidim opis.Sutra u toku dana cu vam postaviti,nadam se da ce pomoci,
pozdrav.
Stefany-mil
Šegrt

Post by Stefany-mil »

Ovo sto ste opisali ja ne mogu najbolje da razumem.Imate viska elemenata.Najbolje da na papiru nacrtate osnovu kuhinje i da ucrtate elemente
sa pogledom odozgo pa ponovo da mi stavite opis.Koliko razumem u pitanju je pravougaoni prostor 140x310-320 cm.
Sto u tom slucaju znaci da kuhinja ide u Ge i vama se preklapaju elementi u uglu.Ugradna ploca vam je 60cm sirine i elemenat sa rernom je isto 60cm.
to je ukupno 120cm a vi imate zid od 140 cm.I kako onda mogu svi ostali elementi da stanu na duzi zid???
Molim da proverite ovo sto ste napisali.
sandraswe
Šegrt

Post by sandraswe »

pa ne znam kako bolje da objasnim, to jeste mini G oblik znaci rerna i ploca idu na ovaj mali zid a otali elementi na ovaj dugi zid on je 370cm duzine ali to bi bilo previse pa sam ja mislila da kuhinja izadje negde oko 280-300, radna ploca ide iz jednog dela. Da li postoji neki jednostavan program za crtanje pa da probam ja sama da nacrtam
Stefany-mil
Šegrt

Post by Stefany-mil »

Image

Image

Image

Image
Last edited by Stefany-mil on 28 Nov 2011 19:07, edited 1 time in total.
Post Reply