PROBLEM SA FARBANJEM VRATA KRAFT MASTER

Kako farbati, lakirati drvo, MDF. Pitajte sve o bojama, lakovima, farbama, bajcu. Gde kupiti i slično.
Post Reply
jovancici
Dodavač alata

PROBLEM SA FARBANJEM VRATA KRAFT MASTER

Post by jovancici »

hteli di da ofarbamo nova kraft master vrata u boju mahagoni ili sl. koje farbe mogu da se koriste?posto vrata vec imaju na sebi neku belu podlogu!takodje bi hteli da vrata zadrze prirodan izgled tj. da se vide sare od godova.ako neko ima iskustva sa tim molimo vas da nam sto pre date savet!u farbari nam nude poliuretanske boje ili farbu za auto ali time necemo dobiti zeljeni izgled vrata!:(
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ta vrata su predvidjena za farbanje u pokrivne boje, ako zelete da se vide godovi treba da kupite krila furnirana prirodnim furnirom!
tishler
Moderator
Moderator

Post by tishler »

da li si mislio na ovako nesto sa godovima,

Image

ova vrata su bila sa bijelom podlogom pa su farbana sa PU lakovima ...u temeljni lak se ubacuje tinta,bajc ili koncentrat a mozes prvo da bajcujes sa nitro ili vodenim bajcom ali spricanjem ..sa cetkom valjkom ne znam dal ce da bude dobro...:D

ovim vratima su malo vise sakriveni godovi farbom a moze se i malo "tanje"farbati da godovi budu izrazeniji..

ImageImage
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

www.stolarskaradionica.com
jovancici
Dodavač alata

Post by jovancici »

da,na to smo mislili!hvala, jos mi samo recite nesto o pu laku,ako nije problem!zidamo kucu a tih petoro vrata smo dobili kao neku kompenzaciju.nikad se jos sa ovim nismo sretali a u svakoj farbari nam drugu pricu serviraju!kakvi su to pu lakovi i dali mozemo sami da farbamo sa tim lakom?HVALA JOS JEDNOM
shef
Samostalni majstor

Post by shef »

da se nebi dao na trošak, zaboravi ovo od tishlera, prekomplikovano da bi se zezo zbog 5 vrata.
pređi nekom lazurom- sadolin po želji,ostavi da se osuši , nanesi još posle toga parket lak 1+1 litar i pola litra rzređivača..............i to ti je to svaki sloj što tanje
Jezik kosti nema, ali kosti lomi
jomiwork
Precizni šegrt

Post by jomiwork »

i ja sam ovo mazo sadolinom izgleda super!
Post Reply