прво: 6500 дин+превоз. Ако ти треба да тражимо продавца :tummenupp:singer wrote:a đe tooo???
katanac
- fizicki radnik
- Majstor početnik
Бранимире, ова справа ти пошаље поруку на мобилни и ти једини знаш шта се дешава. Кад пођеш "на лице места" ти одлучи шта ћеш понети : Камеру пајсер или пиштољ.
Ида не заборавим -нисам сремац :arg:!ја сам дођош, куфераш и слично :hurra:
Ида не заборавим -нисам сремац :arg:!ја сам дођош, куфераш и слично :hurra:
Last edited by sloba10 on 31 Oct 2011 09:40, edited 1 time in total.
Дођох, видех, побледех
http://www.nauticpoint.net/index.php?op ... &Itemid=12
Ovaj je kupljen. Onaj u prvom linku je za motor, to sam kasnije saznao od prodavca. Å to je najsmešnije prodavac (vlasnik) firme je moj poznanik kojeg dugo nisam video
. Još uške za katanac da kupim..da znate samo kolko su par uški i šrafovi od kaljenog čelika 1000din!!!
Takođe planiram i još jedan ozbiljniji pa ko voli nek izvoli... A u garaži planiram jedan metalni rek gde ću odlagati alat i koji će isto biti pod katancem pa još kad parkiram auto bukvalno na vrata da se ne mogu otvoriti ih meta za lopove samo taka!
Ovaj je kupljen. Onaj u prvom linku je za motor, to sam kasnije saznao od prodavca. Å to je najsmešnije prodavac (vlasnik) firme je moj poznanik kojeg dugo nisam video

Takođe planiram i još jedan ozbiljniji pa ko voli nek izvoli... A u garaži planiram jedan metalni rek gde ću odlagati alat i koji će isto biti pod katancem pa još kad parkiram auto bukvalno na vrata da se ne mogu otvoriti ih meta za lopove samo taka!