dolazi hladno vreme i zima pa je jednom psicu potrebna kucica ,potreban mi savet ili neki crtez kako da sto jednostavnije napravim kucicu za psa od paleta (ogranicen sam na cetiri komada )to su ovakve palete
http://www.sansi.biz/index/obrada/galer ... a4&id=4105
Za pocetak paletu bih preseko na pola i taman bih dobio 4 kocke za postolje a ujedno dno kucice to bih sacuvao a ostalo bih mora nekako raskovati
,imam nekog stiropora pa bih i to iskoristio kao izolaciju
svaki savet doboro doso
pozz
kako napraviti kucicu za psa od paleta?
kako napraviti kucicu za psa od paleta?
Last edited by sashko on 17 Oct 2011 11:27, edited 1 time in total.
Pa ako je pas verni čovekov prijatelj, da li bi ti voleo da ti prijatelj napravi straćaru, leo nacrtaj kakvu kućicu za psa(tvog prijatelja), pa vidi , paletu možeš da iskoristiš kao pod, ali da preko nje postaviš neku ploču, naravno vodoodpotnu(QSB ploča može ako nema direktan dodir sa vodom), a ostale tri palete raskuj i od njih napravi konstrukciju,a za pokrivku kupi ili leksan ili neku Ondulinu, tako da dobiješ lepu kućicu i to napravi kako valja, jer neće pas samo ove zime tu da bude, to je njgov dom.
Nezameri ali ja mnogo volim životinje i moja keruša je imala mnogo bolju kućicu nego neki kuću,
Naravno pitaj za savet ako te nešto interesuje i napiši odakle si.
Nezameri ali ja mnogo volim životinje i moja keruša je imala mnogo bolju kućicu nego neki kuću,
Naravno pitaj za savet ako te nešto interesuje i napiši odakle si.