A kako si zastitio ovu bez podlogu dok si farbao zlatnu?miloscale wrote:nerazumem kako sa foliom sara je radjena na cmc pa sam posle farbao prvo ovu bez boju pa onda ovu zlatnu
pomagajte ljudi
- maricaiivica
- Moderator
- maricaiivica
- Moderator
- miloscale
- Majstor majstora
mada bi trebao to da dobijem efekat kao starinski da izgleda pa razmisljam cime da radim posto nisam do sad radio patiniranje na medijapanu neznam dali je izvodljivo radio sam na drvetu ali ne na medijapanu nisam nikad probao pa ako ima neko od kolega nek da neki predlog
neka administratori pomere temu ako nije za ovde mada se sve tice onog krila zato nisam hteo da otvaram novu temu
neka administratori pomere temu ako nije za ovde mada se sve tice onog krila zato nisam hteo da otvaram novu temu
- majstorcic
- Precizni šegrt
Mozda je dobro za prvi put, ali je definitivno daleko od dobre izrade!maricaiivica wrote:Dobro izgleda!
Jel si ovo sa folijom radio?
Ko god da ti je ovo crtao obracao je paznju samo na konture zadate slike, ali ne i na razlike u dubini odredjenih detalja!
Zbog toga ovo moze da prodje samo kao jeftina kopija, a ne kao pravi starinski rucni rad!
- miloscale
- Majstor majstora
e nije problem u tome nego su gazde insisterale da bude sve na jednu dubinu nije do mene i coveka koi je radio saru i sad traze da sara bude jos plica ynaci samo koliko da je naznacenaSasa wrote:Mozda je dobro za prvi put, ali je definitivno daleko od dobre izrade!maricaiivica wrote:Dobro izgleda!
Jel si ovo sa folijom radio?
Ko god da ti je ovo crtao obracao je paznju samo na konture zadate slike, ali ne i na razlike u dubini odredjenih detalja!
Zbog toga ovo moze da prodje samo kao jeftina kopija, a ne kao pravi starinski rucni rad!
a i juce sam bio stigla im je ona komoda sto su narucili sara je identicna i uradjena je isto tako plitko i sve na jednu dubinu to je njihov zahtev a naravno kod mne je vezi konja gde gazda kaze