Primijetio sam da na listu pile imam nesto crno i smedje i svakakvo tvrdo. Cime vi cistite svoje pile?
Probao spricati WD-om i strugati sa cetkicom za zube ali nije bas nekog ucinka bilo
nabavis neku tepsiju(plitku)po mogucnosti okruglu koja pasuje priblizno fi testere,stavis testeru i potopis nitrorazredjivacem,poklopis nekom plocom ili limom.
za 15-20 minuta izvadis testeru i obrises zube i nju krpom i bude kao iz "trgovine";)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer wrote:nabavis neku tepsiju(plitku)po mogucnosti okruglu koja pasuje priblizno fi testere,stavis testeru i potopis nitrorazredjivacem,poklopis nekom plocom ili limom.
za 15-20 minuta izvadis testeru i obrises zube i nju krpom i bude kao iz "trgovine";)
singer wrote:nabavis neku tepsiju(plitku)po mogucnosti okruglu koja pasuje priblizno fi testere,stavis testeru i potopis nitrorazredjivacem,poklopis nekom plocom ili limom.
Ако добро преводим ово "nabavis neku tepsiju" се чита као "мазнеш жени тепсију":skratta: и водиш рачуна да после не буде:pucko::butter::groota: