Abrihter sa dihtom
Abrihter sa dihtom
Pomagajte ljudi hitno mi treba da kupim bas jeftin, "a dobar" abrihter sa dihtom ili kombinirku Mio Standard ili nesto u tom rangu.500/600 eur.
Vlada Paracin
Vlada Paracin
Nasao sam nesto sto mi ogovara al necu sad da pricam da ne ureknem, do petka bi trebala da bude u mojoj radionici.
Svima je nama jasno da masinu koja vredi ove novce deca koriste za OTO, nego ja trenutno toliko mogu,a bez kredita.
A inace ranije sam imao radionicu sa mnogo profesionalnijim masinama,radio stolariju, lamperiju brodski pod itd. dok nisam resio da pocnem profesionalno da se bavim briketiranjem,kupio sam excentar presu 300 kg/h i tada sam propao, sad pokusavam da se vratim stolariji.
Svima je nama jasno da masinu koja vredi ove novce deca koriste za OTO, nego ja trenutno toliko mogu,a bez kredita.
A inace ranije sam imao radionicu sa mnogo profesionalnijim masinama,radio stolariju, lamperiju brodski pod itd. dok nisam resio da pocnem profesionalno da se bavim briketiranjem,kupio sam excentar presu 300 kg/h i tada sam propao, sad pokusavam da se vratim stolariji.
Last edited by Kraguj on 27 Sep 2011 22:03, edited 1 time in total.
Hvala vam na lepim zeljama.
Juce sam je doterao iz BG , MIO Standard 460 eur i moram vam priznati ovo je daleeeeko,daleeeeko od ozbiljne masine, al koliko para toliko muzike pa tako nisam ni ocekivao nesto bolje,ja do sada nisam imao prilike da vidim ovu masinu izbliza, licno mislim da sposoban stolar ipak moze nesto sa njom raditi,a da li sam ja sposoban videcemo.
Pozdrav Vlada
Juce sam je doterao iz BG , MIO Standard 460 eur i moram vam priznati ovo je daleeeeko,daleeeeko od ozbiljne masine, al koliko para toliko muzike pa tako nisam ni ocekivao nesto bolje,ja do sada nisam imao prilike da vidim ovu masinu izbliza, licno mislim da sposoban stolar ipak moze nesto sa njom raditi,a da li sam ja sposoban videcemo.
Pozdrav Vlada
Haha tako je :tummenupp: Boj ne bije svetlo oruzje ,vec boj bije srce u junaka/ znanje u stolara...darkoknez wrote:U rukama Mandušića Vuka, svaka puška beše ubojita. Sa srećom :tummenupp:Kraguj wrote:licno mislim da sposoban stolar ipak moze nesto sa njom raditi,a da li sam ja sposoban videcemo.
Last edited by Kraguj on 02 Oct 2011 23:28, edited 1 time in total.