Kao prvo-još jednom sve pohvale za sajt i veliko hvala svima koji nalaze vremena da upute i pomognu nas neuke!
Ono što meni treba jeste nešto nalik drvenim ručkicama koje se koriste za fioke,kuhinje i sl.Uzimao sam one koje se uvrću tj. koje imaju urezanu maticu u sebi ali mi je to preskupo jer me košta oko 35 dinara a meni treba 4 kom po čiviluku (ono gde se kače jakne).Video sam nešto na foru čepa koji se samo namaže lepkom i gurne u rupu na osnovi (daščica 50*15 cm,2 cm debljine).Mislim da bi to funkcionisalo jer dečiji čiviluci ne trpe preveliko opterećenje.Znači to bi trebalo da bude ručkica blago konusnog oblika,ukupne dužine oko 4mm (od čega bi 15 ulazilo u osnovu a 30 "virilo") prečnika oko 10mm do osnove a ne više od 20 na kraju.
Ako neko može da mi izađe u susret,da mi da ponudu ili da me posavetuje sa nekom drugom idejom-biću zahvalan!
nešto kao ručkica
Ne,dužina je oko 40mm,ispustio sam nulu.Količina ne bi bila nešto posebno velika u početku ali bi imala kontinuitet jer planiram da proširim ponudu i da svoje proizvode ponudim maloprodaji.Imam već zainteresovanih kupaca tako da očekujem potrošnju od oko 100-150 ručkica nedeljno u startu.Ja bih voleo da to bude drvo ali ako je to neizvodljivo uzeću kod braće Kineza one kukice koje prodaju na kilu pa ću gurati tako.
Kako da postavim sliku /skicu tog što bi mi trebalo,da bude malo jasnije?Ili da vam pošaljem na mail...?
Ako sam dobro razumeo FCO je mesto isporuke?Vrdnik,Srem
Kako da postavim sliku /skicu tog što bi mi trebalo,da bude malo jasnije?Ili da vam pošaljem na mail...?
Ako sam dobro razumeo FCO je mesto isporuke?Vrdnik,Srem

kako da postavim sliku!?Snašao sam se za ručkice.hoću da bojim sve vodenim bojama kako bih imao "ekološki proizvod",samo me interesuje da li pre farbanja treba da koristim neki vodeni lak/bajc-ili mogu samo da isprskam drvo bojom?Kupio sam JUBIN DECOR na kojoj piše da se koristi JUBIN DECOR PRIMER ili JUBIN LASUR PRIMER,mada nisam siguran da li oni to napišu da bi prodali i to pride,uz boju?Do sada sam radiomanje količine i to sam bojio običnim sprejom bez ikakve podloge-bilo je ok obzirom na to ko je radio 

prajmer-strana rec za podlogu.
postoje prajmeri za plastiku,aluminijum.
osnovna je za drvo i metal.
to je od stranaca uzeto kao prefiks prajmer-osnova,tako da kod nas za neke stvari ima malo drugaciji naziv kao "osnovna,temeljna ili grund"
a prajmer ostavljamo za nazivanje kod materijala koji nemaju prirodnu adheziju.
postoje prajmeri za plastiku,aluminijum.
osnovna je za drvo i metal.
to je od stranaca uzeto kao prefiks prajmer-osnova,tako da kod nas za neke stvari ima malo drugaciji naziv kao "osnovna,temeljna ili grund"
a prajmer ostavljamo za nazivanje kod materijala koji nemaju prirodnu adheziju.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!