Savet za brusilicu

Rad sa rucnim i stonim električnim alatima, iskustva
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

Ljudi moji ....

Nisam nikada ni kod kakvog auto limira bio u zivotu.

Kako se povela prica za slajfericu, pomenuo sam i slikao svoju sa kojom radim (zeleni Bosch), ali sam se kasnije setio da moj stari ima i Metabovu kojoj je jedan amortizer vrisnuo a ostali su na izdisaju.

Pa sam priupitao da li neko zna kakvog majstora koji ima svasta nesto od pre Hrista (nisam koliko se secam pokretao pricu o vulkanizovanju dela, jerbo je pretesko).

Slika coveka koji brusi git sa kola je preuzeta iz knjige Uradi sam 02 koju sam skinuo sa neta, a tu sliku sam video u svojo knjizi pravoj od papira i kartona koja mi je trenutno nedostupna.

Dakle slika sa neta je informativnog tipa jel neznam model.A u Googlu kada ukucam old, vintage i slicno pa onda sander Metabo ne daje mi slike priblizne mojoj masini.
Otuda te slike tog lika sto slajfuje.Kao najpribliznija ilustracija....

Ja inace nista ne majstorisem profesionalno, poluprofesionalno ni amaterski, samo kada moram a alat skupljam iz zadovoljstva.

Tako da nisam stolar, metalostrugar, gradjevinac, pesnik slikar vec samo zenskaros i masinski inzenjer koji luduje sto nema adekvatnog posla (i mucim se da dam jos dva ispita da budem dipl).
Godista sam 1982, i krace vreme sam radio u prodaji alata.

Eto sve smo rekli :buga:

Amin
Last edited by ArtCool on 13 Sep 2011 13:30, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Auh!
Ja sam te '82 krenuo na taj isti masinski fakultet. Polako kapiram koliko sam ustvari mator :)
Mozes da se druzis sa mojom lepsom polovinom, i njoj fali par ispita da bude Dipl. Mas. Ing. (onda ce da bude diplomirana Mica Ubica, ili masing-ever, to jest u njenom slucaju masinka :))

A koja slika i gde je nestala... Ko zna, mozda je neko napisao poruku, pa je odmah obrisao, jer je recimo video da se ne uklapa u pricu.
ArtCool
Majstor

Post by ArtCool »

mbole wrote:Auh!
Polako kapiram koliko sam ustvari mator :)
Pa more ni ja nisam bas rosna ruza, dovoljno sam star da me bolonja nije zahvatila pa sam ga zakovao domacinski.
Slika u indeksu i realnosti ko nebo zemlja :groota: i to za cije baba zdravlje...
Post Reply