Ma Slobo davno je bilo kad si ti gledao kako to rade stari majstori, promijenilo se od tad dosta, izmislili ljudi jos poneku alatku osim cekica i sto je najvaznije materijali se promijenili! Covjek ce sa tim da spaja ivericu a ako nju bude lupao cekicem visa je mogucnost da klin izbije na drugu stranu nego da rasiri cauru!!!!sloba10 wrote:Е бабу ти пољубим!
Кад је тако што не разшрафи и види како иде?
Нема шрафова! Конусни клинови чаура и чекић!
Пустиш чауру дужу за онолико колико хоћеш размак између плоча, и "вози Мишко"
Celicni klinovi kao veza?
Nije iverica u pitanju, drvo je. Oko iverice nemam nedoumica mnogo...Sasa wrote:Ma Slobo davno je bilo kad si ti gledao kako to rade stari majstori, promijenilo se od tad dosta, izmislili ljudi jos poneku alatku osim cekica i sto je najvaznije materijali se promijenili! Covjek ce sa tim da spaja ivericu a ako nju bude lupao cekicem visa je mogucnost da klin izbije na drugu stranu nego da rasiri cauru!!!!sloba10 wrote:Е бабу ти пољубим!
Кад је тако што не разшрафи и види како иде?
Нема шрафова! Конусни клинови чаура и чекић!
Пустиш чауру дужу за онолико колико хоћеш размак између плоча, и "вози Мишко"
Pokusacu Slobin savet...hvala svakako.
Slobo profi ,silo stolara ,genije sve na mestu. Mada balnc prva slika govori drugačije od one kojoj si dao skicu što je crno na belo bar u razlici, po uglovima?
Å to je spojilo moju znatiželju konusa ? Ali sada je sve jasno ali baca me na nove ideje. Å to je regularno pozitivno ovde i očemu treba razglabati sa drugima ! Bar kucajući i skontavajući klinove !!
Å to je spojilo moju znatiželju konusa ? Ali sada je sve jasno ali baca me na nove ideje. Å to je regularno pozitivno ovde i očemu treba razglabati sa drugima ! Bar kucajući i skontavajući klinove !!
Dva put zine , a tri put slaže
Једино регуларно и позитивно и вредно је пад берзанских индекса због кризе у свету:DMapleMan wrote:Slobo profi ,silo stolara ,genije sve na mestu. Mada balnc prva slika govori drugačije od one kojoj si dao skicu što je crno na belo bar u razlici, po uglovima?

Дођох, видех, побледех
Ако је чича Ајнштајн смислио да је све релативно онда и пад може да буде позитиван! На пример мањи пад је позитиван у односу на већи (али то са клиновима нема ама баш никакве везе):forbannad:Sasa wrote:Slobo odkad pad moze da bude pozitivan?sloba10 wrote:Једино регуларно и позитивно и вредно је пад берзанских индекса због кризе у свету:D![]()
![]()
:hurra: :stolt: :oskyldig: :oskyldig:
Дођох, видех, побледех