Razbribriga chat offtopic II
" izleteli iz slepera i j*b*li im kevu k'o u Mortal Combatu. " Ovo je presudno ?? hahaaa sinoć sam otkino tri Pljesakvice ( a prva je bila špikovana) i popio 6 Laških piva !! I nije mi dobro danas Uff. Kad volim jesti i popiti !!
A sada idem da baljezgam po najlonu ? Ehhh Oh da umalo da zaboravim i pravim se lud :reta:
A sada idem da baljezgam po najlonu ? Ehhh Oh da umalo da zaboravim i pravim se lud :reta:
Last edited by MapleMan on 07 Aug 2011 10:58, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Lepo si docarao nema sta. E steta, mada svraticu neku nedelju pa makar to bilo na pljesku sa slaninom i kobasicama.MapleMan wrote:Standar - DNO ???heavy11 wrote:Javorko a kakvo je stanje na najlonu? Ima cega novog?

Last edited by heavy11 on 08 Aug 2011 10:15, edited 1 time in total.
А ови продавци са најлона робу довлаче из Панчева:hurra::Dheavy11 wrote:Lepo si docarao nema sta. E steta, mada svraticu neku nedelju pa makar to bilo na pljesku sa slaninom i kobasicama.MapleMan wrote:Standar - DNO ???heavy11 wrote:Javorko a kakvo je stanje na najlonu? Ima cega novog?
Дођох, видех, побледех
Živ bio Heavy što se tiče Najlona i pljeski i ostale hrane kod Krčmara na pivo i pljesku je haos ! Tu sam uvek kada se izmorim ili kad znam da sam se počastio dobrim pazarom. Ovde je praksa i pravilo kad dobro prođeš sa robom ili kupovinom Oma u kafanu ?? radi uroka !! sve treba oma zaliti !! ko dolazi nek najavi na PP da se družimo po pijaci ja sam redovan. Hteo sam ove nedelje na more, ali neda se ? Plan rada nedozvoljava ? Tako da najlon još uvek pravi zamenu mini odmora !
Dva put zine , a tri put slaže
Sjedi stari mudrac pored rijeke i gleda u daljinu. Prolazi neki mladić i pita ga:
– E, stari, samo mi ti možeš pomoći pri rješavanju jedne velike dileme. Ti imaš dosta iskustva, godina, mudrosti... reci ti meni – koji je smisao zivota?
Na to će stari mudrac:
– Vidiš sinko... život, to ti je ova rijeka...
Kaže njemu mladić:
– Aj' ne lupetaj, ja mislio provod, auti, žene, alkohol...
Mudrac:
– Uuu jeee, a ja mislio rijeka!
– E, stari, samo mi ti možeš pomoći pri rješavanju jedne velike dileme. Ti imaš dosta iskustva, godina, mudrosti... reci ti meni – koji je smisao zivota?
Na to će stari mudrac:
– Vidiš sinko... život, to ti je ova rijeka...
Kaže njemu mladić:
– Aj' ne lupetaj, ja mislio provod, auti, žene, alkohol...
Mudrac:
– Uuu jeee, a ja mislio rijeka!
dodje klinja kuci i pokaze majci crvenu,pita ga ona :odakle ti to?
kaze mali:dao mi jedan cika!
na to ce majka:idi sinko po jos jednu!
ode klinja donese opet,keva sva sretna kaze idi po jos jednu.
ode mali pa donese opet!
prokleta keva mu rece:idi po jos jednu!" dopalo joj se,
vrati se dete sa jos jednom crvenom.
majci nikad dosta pa rece sinu:ajde sine po jos jednu!, na to mali:"idi mama malo ti sada,mene vec boli guza!!! :skratta::skratta::skratta:
jeste da je crnjak ali je mnogo dobar
kaze mali:dao mi jedan cika!
na to ce majka:idi sinko po jos jednu!
ode klinja donese opet,keva sva sretna kaze idi po jos jednu.
ode mali pa donese opet!
prokleta keva mu rece:idi po jos jednu!" dopalo joj se,
vrati se dete sa jos jednom crvenom.
majci nikad dosta pa rece sinu:ajde sine po jos jednu!, na to mali:"idi mama malo ti sada,mene vec boli guza!!! :skratta::skratta::skratta:
jeste da je crnjak ali je mnogo dobar

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Mujo i Fata bude se usred olujne noci, tri je ujutro.
Netko lupa na njihova vrata.
Mujo otvara vrata, pred njim stoji pijanac, pijan ko zemlja, jedva stoji na nogama.
Pijanac moli Muju da izadje i malo ga pogura.
- "Nema teorije, tri je ujutro, čovječe!", i zalupi mu vrata pred nosom.
- "Ko je bio?", pita Fata.
- "Ma neki pijani, trazi da ga poguram", odgovori Mujo.
- "Jesi li mu pomogo?", pita Fata.
- "Nisam lud, tri je ujutro i vani lije k'o iz kabla!"
- "Sram te bilo, a sjecas li se, kad smo se prije dva mjeseca vracali od Sulje, kad ti je auto crko po onoj kisurini?
Da se dvojica nisu zaustavila da te poguraju, nikad se nebi odande izvukli."
Mujo se postidi, na kraju se obuce, otvori vrata i izadje na kisu i prodere se u mrak:
- "Halo, jesi li jos tu?"
- "Jesam", dere se pijanac.
- "Treba li te jos pogurati?" pita Mujo u mrak.
- "Treba, hvala!" kaze pijanac.
- "A gdje si?" pita Mujo.
- "Evo me na ljuljački."
Netko lupa na njihova vrata.
Mujo otvara vrata, pred njim stoji pijanac, pijan ko zemlja, jedva stoji na nogama.
Pijanac moli Muju da izadje i malo ga pogura.
- "Nema teorije, tri je ujutro, čovječe!", i zalupi mu vrata pred nosom.
- "Ko je bio?", pita Fata.
- "Ma neki pijani, trazi da ga poguram", odgovori Mujo.
- "Jesi li mu pomogo?", pita Fata.
- "Nisam lud, tri je ujutro i vani lije k'o iz kabla!"
- "Sram te bilo, a sjecas li se, kad smo se prije dva mjeseca vracali od Sulje, kad ti je auto crko po onoj kisurini?
Da se dvojica nisu zaustavila da te poguraju, nikad se nebi odande izvukli."
Mujo se postidi, na kraju se obuce, otvori vrata i izadje na kisu i prodere se u mrak:
- "Halo, jesi li jos tu?"
- "Jesam", dere se pijanac.
- "Treba li te jos pogurati?" pita Mujo u mrak.
- "Treba, hvala!" kaze pijanac.
- "A gdje si?" pita Mujo.
- "Evo me na ljuljački."
Ko hoće, nađe način, ko neće - nađe opravdanje