Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Neko vreme nisam dolazio. Za razmrdavanje prstiju sam izradio par igračaka sa "unapređenom" tehnologijom odnosno krenuo sam u eksperimente sa farbanjem i moram priznati da mi se sviđa. Dizalicu sam morao da pokušam da napravim jer iz igračke u igračku rastu apetiti po pitanju komplikovanosti i tako dođosmo do nje. Naravno, i dalje je suština ideje da se prave igračke bez ijednog metalnog elementa.
Last edited by jolollo on 06 Jul 2011 22:53, edited 1 time in total.
Uzeo sam neke boje sa atestom za drvene igračke, mada mi se više sviđaju čisto drvo.
Još malo i stvorio sam uslove da se kao čovek izigram praveći drvene igračke. Kompletirao sam sve mini mašine koje mi trebaju, nakupio drveta da mogu da seckam celu godinu. Nisam ja za pravu stolariju, ni hoklicu ne umem da napravim, ali zato sa ovim mogu po celu noć.
Last edited by jolollo on 07 Jul 2011 21:21, edited 1 time in total.
:hurra::hurra::hurra:
otvaraj radnju za prodaju istih,predivne su igracke za malisane (a i najbolje su drvene):rock:
cim pocnu sa hi-menom i gormitima gotovo je :groota:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Lomina 61, na uglu kod Balkanske, prva prodavnica ovakve vrste kod nas. Samo drvene ekološke igračke, bez metalnih delova. Ove koje su ofarbane, su za izlog jer od sunca požute za dva dana i budu ružne. Ima neki hotel preko puta, svaki mogući stranac koji je prošao ih je slikao, a prolaznici ne mogu da se načude.
Ovaj vikend sam posvetio traktorčetu. Ne mogu prostiji da napravim od ovog. Pravim još par vozića, ali za nijansu manjih nego prva tri, a probaću i sa farbanjem
Uzeo sam boje koje su atestirane za drvene igračke, ali sam lično pristalica ne farbanih igračaka. Ove što farbamo su tek da imamo za izlog i ako neko baš traži. U narednom periodu ću ići na kombinacije raznobojnog drveta i eventualno ulje za igračke.
Ovaj vikend je posvećen završavanju jednog broja igračaka. Napravio sam par kamiončića, ali u prvom trenutku nisam imao ideju kako da ih završim i jedan od njih je vatrogasni kamiončić