Restlovi

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Natalija
Dodavač alata

Restlovi

Post by Natalija »

Pozz svima!

potrebni su mi restlovi razlicitih plocastih materijala, ja sam umetnica iz beograda i trenutno radim neke minijature, pa jos uvek nisam nasla najbolje resenje.
ideja mi je da ne koristim ram za slike vec jednobojni univer, ali sam onda naisla na problem sa ivicama. da li moze da se kantuje univer 18mm debljine, a dimenzije 10 x 10 cm koliko bi to kostalo po komadu, posto ja imam u planu da uradim 500 kom. da li neko ima predlog oko odabira materijala?

sta mislite o medijapanu, sperploci ili nekom drugom materijalu. konkrento mi treba da su lice i stranice u jednoj boji, a da na poledjini mogu da izbusim rupu za kacenje na zid, ili ukucam zakacaljku.

unapred hvala na odgovorima i eventualnim restlovima!!!:):D:):buga:
Last edited by Natalija on 29 Jul 2011 16:57, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

To je tipa neki uramljen mozaik možda ili neki element ? stolčić na primer ili kutija ili orman ?
Dva put zine , a tri put slaže
Natalija
Dodavač alata

Post by Natalija »

mislila sam na manje parcice univera ili nekog drugog materjala u boji sto ostanu stolarima od pravljenja kuhinja, ormana ili stocica.

imam jos jedno pitanjce, da li moze sirovi medijapan da se boji obicnim sprejom?
heavy11
Samostalni majstor

Post by heavy11 »

Natalija wrote:mislila sam na manje parcice univera ili nekog drugog materjala u boji sto ostanu stolarima od pravljenja kuhinja, ormana ili stocica.

imam jos jedno pitanjce, da li moze sirovi medijapan da se boji obicnim sprejom?
Naravno da moze, ako treba i emajlom ali nece nesto preterano sjajno da izgleda :forvonad:
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Moze i sprejom ali prethodno moras preprskati izolant da bi mogle farba da ostane da je ne upije medijapan.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Natalija
Dodavač alata

Post by Natalija »

Hvala na odgovorima!
Post Reply