Pozdrav,
zeleo bih malo da sredim drvenariju u stanu...ono sto mene zanima da li je moguce, i na koji nacin na sobnim vratima staviti staklo. U prilogu Vam saljem vrata bez stakla i vrata sa vec postavljenim staklom. I koja bi bila cena za ovaj mali veliki projekat, i ako ima neki dobrovoljac da to odradi....
Unapred zahvalan na Vasem odgovoru.
Mislim da na ovim vratima ne mozes staviti staklo zato sto su radjena od spera pa ne bi izdrzala tezinu stakla.ova vrata sa staklom su od punog drveta.Ako sam te ja razumeo ti si mislio da se isece otvor u vratima i ubaci staklo?
Da na to sam mislio.
Vidis ovu drugu sliku, vrata sa staklom...to je u istom stanu i ista drvenarija, isti materijal...pa sam predpostavio da moze se izreze postave P ili L profil i ubaci staklo...
Hvala na odgovoru...
moze se staviti staklo bez ikakvih problema,samo daj to nekom ko zna sta radi,nemoj se sam igrati....
jer kad izrezes rupu za staklo sa unutarnje strane se moraju zaljepiti masivni komadi koji ce ti ojacati taj okvir,pogotovo ako je unutra papirnato sace,tek onda stavljas lajsne i staklo......
Evo ako nekom trebaju dvoje kliznih vrata koja ce od septembra biti visak...moguca kompenzacija za neke stolarske majstorije....
Vrata su veoma dobro ocuvana, farbana proslog proleca, dimenzija 120 x 250 sa stokom i klizacima.