ja ga imam al sam "koka" za to.probao sam al me zamara mnogo.:groota:
puno puta sam imao potrebu da musteriji predstavim njen buduci projekat kuhinje,ali sam ga uvek nacrtao prostom rukom u izometriji.
tako da dzaba mi kad sam nesposoban za KD
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ovo mi je bila namera da naucim da radim,ali kad navece dodjem od posla zanima me samo kada,vecera i krevet,a cenim da treba poprilicno vremena da se provede za racunaljkom da bi se tako nesto lepo odradilo.
inace lepo si to odradio :hurra:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ja znam super da radim u tom programu,radio sa njim nekoliko god. ali sad ne mogu da ga pokrenem.
skinuo i zadnju verziju,ali nema sans
da nezna neko gde ima da se kupi program??
ovo izgleda jako lijepo......koji je to kitchedraw.....i jeli mozes u njemu dobiti listu materijala....ja radim u pro100 ali nikako da usavrsim ti job listu.... :pucko:
Dobro imas zivaca pa ovako detaljno crtas :-) Ja samo poredam elemente i to je to.
Sta ti je sa ovom prvom slikom, nije isti dekor u KD-u i gotovi proizvod? Ili je do rendera ili ne znas kako se dekori ubacuju. Ako treba kakva pomoc oko KD-a samo se javi.