metabo wrote:Ne razumem odakle toliko želje da se dobiju "lepe" tablice.
Ако је у народу овдашњем за већину аутомобил још увек статусни симбол нормално је да треба да има и ""lepe" tablice":buga:
Замисли(те) тугу:groota: оних "јадника" који су лепу своту дали да би имали четвороцифрене таблице :hurra:а сад остају без њих!!!!:forbannad: :
Last edited by sloba10 on 18 Jun 2011 08:38, edited 1 time in total.
Registracija mi je u julu i boli me uvo koji će mi broj pripasti. Isto kao što me boli uvo koji mi je broj pasoša ili lične karte.
Ženu gledaš ti, a tablice jedino policija i derači na parkingu. Mala razlika.
dobro bucko ti se jedini jedis,tema je opustena(cisto iz zezancije)a sto se tice pasosa i lk ni mene nije briga(nije ni za tablice(preboleo bi))
a zena?
pa zene su cudooo!!!
djavolja rabota.:skratta::skratta::skratta:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer wrote:dobro bucko ti se jedini jedis,tema je opustena(cisto iz zezancije)a sto se tice pasosa i lk ni mene nije briga(nije ni za tablice(preboleo bi))
a zena?
pa zene su cudooo!!!
djavolja rabota.:skratta::skratta::skratta:
:pucko: odakle ti ideja da se jedim? Samo sam dao svoj komentar na opuštenu temu. Naravno da je zezancija, ali zezancija za koju poneki odvajaju i pare samo da bi dobili natpis na tablicama koji vole. Kod nas za takvo davanje para ima lep naziv