Koji stoni cirkular za klepanje zvucnika?
Ha što izgleda dobro ,Al dobra je nemislim na to Singer!! Al koja je cena trenutna je 151 Eura od 12 ponuda a licitacije će tek da bude do kraja
Mali savet druže sa tim zvučnicima ,ok što ti planiraš ?? ,da ih radiš jel. ?
Ali znaj da ja znam trojicu ,najmanje koji to rade. Vrh zvučnike !!! I svi odnose kod stolara da im se iseče po želji ! Jer je jeftinije i možeš šta poželiš da uradi, po tvojoj želji !
Sedneš za komp odradiš u AutoCD zvučnike ,što si zamislio na papri štampaš sve dimenzije to i to platiš materijal i stolar ti završi ! Tvoje ti je da ispuniš i sklopiš samo
Mali savet druže sa tim zvučnicima ,ok što ti planiraš ?? ,da ih radiš jel. ?
Ali znaj da ja znam trojicu ,najmanje koji to rade. Vrh zvučnike !!! I svi odnose kod stolara da im se iseče po želji ! Jer je jeftinije i možeš šta poželiš da uradi, po tvojoj želji !
Sedneš za komp odradiš u AutoCD zvučnike ,što si zamislio na papri štampaš sve dimenzije to i to platiš materijal i stolar ti završi ! Tvoje ti je da ispuniš i sklopiš samo

Last edited by MapleMan on 28 May 2011 21:15, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Sremac, treba decko da na vreme shvati sta ga ceka, da
se ne razocara.Masine nisu igracke, treba decka spustiti na zemlju.
Kao detetu prvi alat mi je sikirce i delji igrackice, drva je fala bogu bilo.
Znaci isli smo korak po korak i na kraju stize masince, prvo malo erlavo,
pa onda sve bolje i bolje u skladu sa znanjem i imanjem(ne poljoprivreda).
sta reci???
decko radi sa ubodnom i naravno da mu rastu apetiti,a mi smo tu da mu pomognemo i ukazemo na sve sto ga ceka(neka se uci na tudjim greskama);)
slobo jos koji dan pa ce penzija :skratta::skratta::skratta:
decko radi sa ubodnom i naravno da mu rastu apetiti,a mi smo tu da mu pomognemo i ukazemo na sve sto ga ceka(neka se uci na tudjim greskama);)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Касниш! (што се пензије тиче)singer wrote:sta reci???
А кад већ постанеш пензионер о'ма мењајиме! Да се зовеш " Тиби" :hurra: :pucko:
Дођох, видех, побледех
Виђајба баје! Прескоћио ћакију и дофатио секирче!branimir wrote:Sremac, treba decko da na vreme shvati sta ga ceka, da
Е Бранимире, Бранимире, да су нама тако бранили да дирамо секирче, чекић и остале фине справе ми би данас били правници, економисти или јТ стручњаци!
Овако постали мајстори. козине колеге :skratta::groota:
Дођох, видех, побледех
Nije off topik . pa ako se ne igra stolarije nece je ni nauciti 
Singer u svakom slucaju ako garantiras tacnost od 0.1mm(a znam da mozes) komsiji, ne vidim razlog za kupovinu cirkulara od 300 ili 500 eur.
Mada ja bih kupio
Onaj Lutz jos uvek stoji na 151eur (ostalo jos 7 sati), ovde u Makedoniji kosta oko 650 eur.

Singer u svakom slucaju ako garantiras tacnost od 0.1mm(a znam da mozes) komsiji, ne vidim razlog za kupovinu cirkulara od 300 ili 500 eur.
Mada ja bih kupio

Onaj Lutz jos uvek stoji na 151eur (ostalo jos 7 sati), ovde u Makedoniji kosta oko 650 eur.
Last edited by dikar on 29 May 2011 13:44, edited 1 time in total.