Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Kuhinja je lepa, svaka čast! :tummenupp:
Imam samo jedno pitanje u vezi rasporeda elemenata: zašto sudopera nije ispod prozora?
Može li neka detaljnija slika spojeva radne ploče na uglovima?
zato sto nisu obratili paznju na "fengšui"(kao moja zena)pa je sad svi iz komsilika zajebavaju da ko baba sve vidi a ona jadna samo pere sudove.:skratta:
kuhinja je lepa samo mi onaj cosak bode oci jer je glupo resen sa one 2 police.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
rushinbrain wrote:taj cosak ti je nusprodukt kad se musterija mjesa di mu nije mjesto..ja sam htio s elementima do kraja a on je htio 4 police pa 2 i tak...
"znam":o
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
singer wrote:zato sto nisu obratili paznju na "fengšui"(kao moja zena)pa je sad svi iz komsilika zajebavaju da ko baba sve vidi a ona jadna samo pere sudove.
Krajnje je vreme da kupiš ženi mašinu za sudove :pucko:
rushinbrain wrote:nije ispod prozora jer je odvod vamo
Pretpostavio sam da je to razlog... Nevezano za ovaj slučaj, mislim da je zadatak nas stolara da investitorima objasnimo neke osnovne principe. Kuhinja je ipak najvažnija prostorija u stanu/kući u koju se ulaže prilično novca i mislim da u startu ne bi trebalo da bude problem da se formiraju i odgovarajuće instalacije (struja, vodovod, kanalizacija i ventilacija).
singer wrote:zato sto nisu obratili paznju na "fengšui"(kao moja zena)pa je sad svi iz komsilika zajebavaju da ko baba sve vidi a ona jadna samo pere sudove.
Krajnje je vreme da kupiš ženi mašinu za sudove :pucko:
rushinbrain wrote:nije ispod prozora jer je odvod vamo
Pretpostavio sam da je to razlog... Nevezano za ovaj slučaj, mislim da je zadatak nas stolara da investitorima objasnimo neke osnovne principe. Kuhinja je ipak najvažnija prostorija u stanu/kući u koju se ulaže prilično novca i mislim da u startu ne bi trebalo da bude problem da se formiraju i odgovarajuće instalacije (struja, vodovod, kanalizacija i ventilacija).
utičnica za male kućne aparate u kuhinji nikad dosta. pošto mi je kuhinja jako mala , i imam samo jednu utičnicu, počeo sam da se nosim mišlju da na sve što koristimo stavim bar duplo duži kabl. čast kvalitetnim proizvodjačima, oni ne štede na tome, ali uvek nedotaje malo mesta da se spusti blender, da se nešto miksa, da se sokovnik stavi kako treba na radni deo...
ko god radi nešto u tudjoj kući (struja, voda, keramika, nameštaj) mora da bude težak diplomata i ukaže na ono što bi valjalo a šta ne.
Ja sam problem malog broja uicnica resio plasticnim kanalom postavljenim na zid tik ispod gornjih elemenata, i naravno gomilom uticnica u kanalu.
Ima da se nadje jako lepih kanala (recimo Legrand), sa kvalitetnim uticnicama i isto tako lepim maskama za njih.