softwer za članove sajta
Nema potrebe da ovo ide na PP.
To je zvanican sajt firme, a ne piratska verzija.
evo ga link
http://www.omega-software.hr/
To je zvanican sajt firme, a ne piratska verzija.
evo ga link
http://www.omega-software.hr/
Heh,dobar program ali retko ko radi u njemu jer ga ne mogu krekovati,zato ljudi uglavnom rade u kitchen draw-u.Semen wrote:Dali netko koristi program CORPUS posto ja radim sa njim,imam zadnju verziju Corpus PRO2

Nemoj gubiti nadu, čini mi se da ga je neko od ljudi sa foruma koristi, pretraži forum sa upitnikom pa ćeš ga naći.

Pozdrav Misko.
- vladapvlvc
- Samostalni majstor
pa ako misliš na program koji razbija šifru onda mislimo na isto,mada je krek za korpus po mom mišljenju nemoguće naći jer koliko znam isti se prodaje preko zastupnika koji dolazi sa licencnim ključem koji ti ubacuje u računar.Bojan wrote:Kada kažem krek, misliš li na ono što i ja mislim?

Pozdrav Misko.
Nema šanse da razbiješ Corpus, kreka nama, jer koristi hardverski ključ koji dobivaš sa instalacijskim CD-om i kopčaš ga na USB port.
Ja sam odustao od bilo kakvih instalacija krekiranih i piratskih verzija kitchen drawa i sličnih programa, zasad koristim prilagodjenu verziju Excela, koju sam sam izradio, i koja mi automatski izradjuje krojne liste i izračunava cijenu i utrošak materijala, iako imam malo više tipkanja nego sa specijaliziranim programima za dizajn namještaja, ali sve nacrte i elemente imam već kreirane tako da mi se ne da mijenjati sistem rada, jer kad prikupim malo para kupit ću dobar laptop i Corpus. Dobavljači s kojima suradjujem takodjer koriste korpus tako da zbog kompatibilnosti sustava mogu skidati kataloge s bojama dakora i koristiti ih prilikom 3D simulacija i istovremeno uskladjivati cijene.
Ja sam odustao od bilo kakvih instalacija krekiranih i piratskih verzija kitchen drawa i sličnih programa, zasad koristim prilagodjenu verziju Excela, koju sam sam izradio, i koja mi automatski izradjuje krojne liste i izračunava cijenu i utrošak materijala, iako imam malo više tipkanja nego sa specijaliziranim programima za dizajn namještaja, ali sve nacrte i elemente imam već kreirane tako da mi se ne da mijenjati sistem rada, jer kad prikupim malo para kupit ću dobar laptop i Corpus. Dobavljači s kojima suradjujem takodjer koriste korpus tako da zbog kompatibilnosti sustava mogu skidati kataloge s bojama dakora i koristiti ih prilikom 3D simulacija i istovremeno uskladjivati cijene.