Dobar farbar za medijapan???
od 35e/m2 belo mat obostrano pa do .....
od 45e/m2 belo visoki sjaj(lice sjaj/nalicje mat pa do.....
ovo "pa do..." zavisi od tona boje i od sare ,cene su za ravne povrsine(eventualno sa plitkim sarama do 3mm);)
od 45e/m2 belo visoki sjaj(lice sjaj/nalicje mat pa do.....
ovo "pa do..." zavisi od tona boje i od sare ,cene su za ravne povrsine(eventualno sa plitkim sarama do 3mm);)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
to kad ti neko kaze 80% sjaja taj lupeta fest.stolart wrote:То ми је и један фарбар рекао , 60% је лакше за рад , а разлика у сјају је мала . Хвала
postoji mat(20% sjaja),polusjaj(60%sjaja) i visoki sjaj 100%,e pa posle toga ima jos polirano(kao staklo) to je kao iber sjaj.
u sustini za mene postoji mat i sjaj a ovo sve izmedju je preseravanje."oces da sljasti ili ne sljasti" i tu se prica zavrsava.

pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
da li ti mozes da uocis razliku izmedju 20 i 40 % sjaja i razliku izmedju 80 i 100%???stolart wrote:Ови по фарбарма нуде 20 , 40 , 60 , 80 и 100 % сјај. Ја сам тек од скора почео да радим са њима , до сада сам користи Лигнолукс ПУ лак за паркет и све сам фарбао у сјају .
to su reklamne fore za one preserante sto ne znaju sta bi pa ti farbare nude sve "sjajeve",u fazonu "imamo sve varijante" .

- miloscale
- Majstor majstora
slazem se u potpunosti sve su ovo gluposti te oce malo sajajnije te oce malo vise mat.singer wrote:to kad ti neko kaze 80% sjaja taj lupeta fest.stolart wrote:То ми је и један фарбар рекао , 60% је лакше за рад , а разлика у сјају је мала . Хвала
postoji mat(20% sjaja),polusjaj(60%sjaja) i visoki sjaj 100%,e pa posle toga ima jos polirano(kao staklo) to je kao iber sjaj.
u sustini za mene postoji mat i sjaj a ovo sve izmedju je preseravanje."oces da sljasti ili ne sljasti" i tu se prica zavrsava.
pozdrav!!!
ma bre sjaja i mat i tacka
a i meni na ppSlavkoooooo wrote:singeru ajde ako nije tajna pusti mi na pm tvoje cene po kvadratu cisto da uporedim
cene po kvadratu
mdf i količina koju uzimaš u rad
mini - maxi-
i ne treba mi sjaj samo mat
dakle samo mat bojom
Last edited by šarenko on 15 Sep 2011 00:14, edited 1 time in total.
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
35e u matu(obostrano)
45e u sjaju(obostrano-lice sjaj,nalicje mat)
to su cene za belu i pastelne nijanse(za jace tonove razlika u ceni samo za skuplju farbu u odnosu na iste)
nema minimuma kvadrature ako se saceka sledece farbanje
45e u sjaju(obostrano-lice sjaj,nalicje mat)
to su cene za belu i pastelne nijanse(za jace tonove razlika u ceni samo za skuplju farbu u odnosu na iste)
nema minimuma kvadrature ako se saceka sledece farbanje