Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
runer wrote:Kako si vezao bocnice stolice inace svidja mi se veoma oblik. Ja bih sebi tako nesto radio ako moze neki radionicki crtez da ne lutam ako je to vec uradjeno.
Pozdrav!
pa da ti pravo kažem radio sam ovo korak po korak dugo vremena ,kombinacija par modela pokušajem da napravim udobnu stolicu a ujedno i atraktivno za oko ,da paše uz sto koi sam već napravio a i da se ne rasklima pa da se brukam , pokušat ću sutra da napravim par fotki bitnih detalja i dimenzija , pa ako se svidi "bujrum":D
Cekam na fotkice a da mi se svidja i te kako! Sto se tice reklame na yu tubi sto bi se smejali bas je fino odradjena. Lako je tebi kad imas malog pomocnika od velike koristi! bice majstor cini mi se.
evo još slikica mjere još nisam nešto baš usavršio da bi definiso al evo par osnovnih ; visina sjedišta 408 mm bez plohe i spužve materijala, visina naslonjača je 980 mm , radius luka naslonjača je oko 2 metra lijepljeno rakol lepilom i spajano šerafima....biće još toga do finalizacije.............računice niđe
nije teško slike okrenuti da budu postavljene kako treba, bez obzira kako je slikano fotoaparatom.
možda bi bilo zgodno objasniti kako se to radi, a i ima dosta besplatnih programa kojima se to radi jako lako. ja koristim (izmedju ostalog) " irfanview".