Einhell Busilica...

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Da se i ja malo nadovezem na ovu temu, mislim da je to sasvim pristojan alat za te pare prema tome ne mozemo ni ocekivati cuda da izvede. Ali za amaterski alat po meni nije losa, jer covek verovatno nece raditi sa njom ceo dan jer to i nije moguce jer baterija nece izdrzati toliko. Da sastavi par elemenata nije problem, nema redukciju pa ne moze ekstra ni da potegne ali zato se moze posluziti klasicnom busilicom sa reostatom. Prema tome ako je ne forsira mnogo radice za amaterske poslove.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
HARISHOTIC
Brzi dodavač alata

Post by HARISHOTIC »

decki mnogo gresite,posto ova busilica nije iz kine,ova busilica se proizvodi u njeamckoj,odite na oficijalnu stranicu,a mozes cak i na nalepnici procitati da pise"made in Germany"..zao mi je zbog ispravke,ali nazalalosst niste u pravu....
HARISHOTIC
Brzi dodavač alata

Post by HARISHOTIC »

busilica je njeamcka i spada u profi alate,imam je vec 4 godine i radi kao sat,busio sam sve s njoj,dolazi s dvije baterije,punjacem i nekoliko burgija i nastavaka za srafove...varate se ako kazete da je kineska...
HARISHOTIC
Brzi dodavač alata

Post by HARISHOTIC »

bosch je jedna od naj kvalitetnijih busilica na danasnjem trzistu,proizvode se u svicarskoj,cija roba naravno uradi vise nego sto vrijedi,kvalitet je zagrantovan,..u garazi ima 10 busilica,ali najcesce radim s boschom,imam i njihov mini aku odvijac,njega ne preporucujem posto je nejacak,...moja preporuka...bosch u svakom smislu! :)
DEJANP
Moderator
Moderator

Post by DEJANP »

HARISHOTIC

Prijatelju malo bolje pogledaj marku busilice.Nije rec o Bosch-u vec o Einhellu
caca
Majstor

Post by caca »

Uvek je bilo koliko ljudi tolko i misli,svako prema svom guberu.
Post Reply