Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Kraisnik prozori su prva liga sa cime si ih zastitio i koja ti je zastita na vratima ;a jesu li ove mere iznad vrata od ovih ili me slika vara pozdrav Radenko
Pozz Radenko. Prozori su u naturu tako da su samo prelakirani bezbojnim lakom (za čamce) a na vratima su tri ruke beltona, kada vremensku uslovi budu bolji ide malo fine šmirgle pa Beltop. I da, mjere iznad vrata su od tih. Visina 3,2m širina 2,45m
vrata super :tummenupp: jel ima neki razlog sto je gornja stafla na stoku presla preko ove dvije uspravne stafle ako me razumijes (zasto nije ko na krilu frize do kraja) na toj stafli si radio rupe a na uspravne cep ..zasto
Kraisnik to nije majstorski 4x9 bolje da si rekao da je garnitura od prozora za stok ??? :pucko:
Da si gerovao pod 45 pa srafovi to moze a na ravno ne: :pucko:
Last edited by radenko on 17 Mar 2011 22:38, edited 1 time in total.
Paaaaa......... Do sada se niko nije bunio, svima je LEEEEEPOOOOO , a konstrukcijski je dovoljno čvrsto tako da nema razloga da se ne nastavi dalje :stolt:
P.S. Gerujem samo štokove za vrata, prozori i ostalo ide pero-utor-kajla ili duplo pero-utor-kajla za balkonska vrata u eurofalcu
extra vrata :hurra: al ako moze jedno-- mozda ..jesi probo da onaj gornji trokut okrenes pa da prati godove velike uklade do stakla ."mozda" bi bilo ljepse
ovako sa slike mi djeluje ko da ima neka lajsna uspravno na tom trokutu al mislim da je to takav god ...
trokutić sam postavio sa namjerom da god prati friz, ali je profiliranih rubova kao i i svi frizovi i cafovi baš da bi se istakao kao umetak, nekako mi se ne dopadaju ti ubačeni elementi spajani na slijepo. "Možda" bi i bilo ljepše ali sada je kasno, PU drži kao lud