Inox- radne ploče
- BRM&Spasic
- Zarezivač olovaka
Inox- radne ploče
Pozdrav svim kolegama...
Treba da dam ponudu za izradu kuhinje od univera i furniranog mdf-a ali sa radnom pločom koja je obložena rostfrajnim ili ti inoxnim limom...
Zna li neko ko to radi uslužno... Imao sam telefon čoveka koji se zvao Boban ili Bogdan koji je to radio međutim puko mi je mob i ostao bez svih kontakata...
Unapred hvala
Treba da dam ponudu za izradu kuhinje od univera i furniranog mdf-a ali sa radnom pločom koja je obložena rostfrajnim ili ti inoxnim limom...
Zna li neko ko to radi uslužno... Imao sam telefon čoveka koji se zvao Boban ili Bogdan koji je to radio međutim puko mi je mob i ostao bez svih kontakata...
Unapred hvala
- BRM&Spasic
- Zarezivač olovaka
- BRM&Spasic
- Zarezivač olovaka
- maricaiivica
- Moderator
- BRM&Spasic
- Zarezivač olovaka
E mnogo hvala... Kontakt je poslužio ali uz malu zabunu
Brojevi telefona gore napisani su čoveka koji se nalazi u istom dvorištu gde i firma koja radi sa inox limom.
Inače firma se zove BEOS sajt je www.beos.rs... Čisto ako nekome zatreba
Hvala puno i pozdrav
Brojevi telefona gore napisani su čoveka koji se nalazi u istom dvorištu gde i firma koja radi sa inox limom.
Hvala puno i pozdrav
Last edited by BRM&Spasic on 17 Feb 2011 20:46, edited 1 time in total.
- maricaiivica
- Moderator
Radi i on svasta sa inoxom ali verovatno mimo firme.BRM&Spasic wrote:E mnogo hvala... Kontakt je poslužio ali uz malu zabunu
Hvala puno i pozdrav
Postoji i jedna firma u Vrnjackoj Banji koja je skoro bas takvu stvar radila nekim prijateljima ali nemam kontakte a ocekivao sam od Duleta i Djagija da ce odreagovati. Vazno da je posao zavrsen

pravo da ti kazem nisam znao da rade konkretno radne ploce,za inox znam ako je to firma # MAG DJORDJEVIC#cini mi se da se zove, pa ako zatreba nekom kontakt mogu da snabdim u svakom slucaju.Pozaravmaricaiivica wrote:Radi i on svasta sa inoxom ali verovatno mimo firme.BRM&Spasic wrote:E mnogo hvala... Kontakt je poslužio ali uz malu zabunu
Hvala puno i pozdrav
Postoji i jedna firma u Vrnjackoj Banji koja je skoro bas takvu stvar radila nekim prijateljima ali nemam kontakte a ocekivao sam od Duleta i Djagija da ce odreagovati. Vazno da je posao zavrsen