Да и ја нешто питам. Где се могу купити пластичне (провидне) цеви, могу и да нису провидне, тањег зида
које би користио за држање тестерица за Scroll Saw.
Приоритет је да буду провидне и да нису за водовод или нешто слично.
Ваљда сте схватили шта сам желео да кажем.
П.С. пречник цеви је од 1цм до 1,5 цм (максимално).
Поздрав...:skool:
Plasticne (providne) cevi
Plasticne (providne) cevi
Ne veruj ženi koja laže...
- peradetlic
- Majstor majstora
Sve vreme razmisljam gde sam video nesto bas takvo sto bi odgovaralo, i sad mi danko "upali lampicu"
Naime plasticne flase za kiselu vodu, sokove, pivo i slicno (litarske i vece) se prave od jedne "epruvete" koja na vrhu ima cep. Ta "epruveta" je otprilike taman dimenzija koje ti trebaju, mnogo debljih zidova nego plasticna flasa, i na vrhu ima normalan navoj kao na flasi i cep.
U fabrici se ta epruveta gurne u kalup, unutra se uduva vruc vazduh, i od nje postane flasa.
E sad, ako imas nekog ko radi u pivari, ili nekom tako pogonu, pa da ti nabavi neki komad...
Naime plasticne flase za kiselu vodu, sokove, pivo i slicno (litarske i vece) se prave od jedne "epruvete" koja na vrhu ima cep. Ta "epruveta" je otprilike taman dimenzija koje ti trebaju, mnogo debljih zidova nego plasticna flasa, i na vrhu ima normalan navoj kao na flasi i cep.
U fabrici se ta epruveta gurne u kalup, unutra se uduva vruc vazduh, i od nje postane flasa.
E sad, ako imas nekog ko radi u pivari, ili nekom tako pogonu, pa da ti nabavi neki komad...
Ovo mi deluje baš komplikovano. Pokušaću da nadjem nešto po apotekama (ako ima) a ako ne nadjem ništa setio sam sembole wrote:Sve vreme razmisljam gde sam video nesto bas takvo sto bi odgovaralo, i sad mi danko "upali lampicu"
onih Å UMEĆIH TABLETA. Te kutijice dužinski odgovaraju, imaju čep samo nisu providne. Mislim da će vršiti posao.
U svakom slučaju hvala na dobroj volji da pomognete.
SLUČAJ JE ZATVOREN osim u svrhu teorijskog razmatranja i intelektualne vežbe.
Pozdrav...:skool::buga:
Ne veruj ženi koja laže...