moja masina za kantovanje
- maricaiivica
- Moderator
sto se tice masine masina poseduje motor reduktor koji pokrece valjak za vucu materijala i valjaku u obrnutom smeru koji vuce kant traku ima mikro prekidac za ukljucenje i iskljucenje fema i ima pneumatski cilindar koji sluzi za odsecanje kant trake na meru.Po izdgledu nije bas nesto ali meni odradjuje posao i veoma sam zadovoljan
- maricaiivica
- Moderator
Odlicno odradjeno!
Sta mislis, ima li smisla i racunice i ovo napraviti? Zbog veceg izbora dezena... a krajnje jednostavno

Sta mislis, ima li smisla i racunice i ovo napraviti? Zbog veceg izbora dezena... a krajnje jednostavno

Last edited by maricaiivica on 06 Feb 2011 01:14, edited 1 time in total.

Ima, :hurra: imas li neke osnovne tehnicke podatke ili jos bolje .........
Sa trakom na kojoj je vec nanet lepak smo ograniceni,sa ovom masinicom moglo bi da se nanese na svaku.......
Jeli bre batice,pa mogo bih ja da "iskarabudjim" neku foru da nanosim lepak na kanterici....(sada se sam smejem :rodna: )
,sta ce mi traka sa lepkom kada imam kantericu?,kada se radi luk,
ili se dodaje jedna polica
ili ispravlja neka greska,
a ne ispalti se paliti veliku ili se nema vremena cekati je
- maricaiivica
- Moderator
http://www.rs-maschinenbau.de/ pa LA100 i LA101
Na masinici koju sam video (nije ova ali je gotovo identicna) su stap grejaci kao na klasicnoj kanterici (8mm i 8-9cm duzine), mislim 5 po 150w i dosta sporo postize temperaturu (oko 45min). 3 grejaca su u dnu posude i 2 u bocnim stranama, blize valjku.
Sve ostalo se vidi sa slike.
Ti imas kantericu pa mozes i na njoj naneti. Kod masina koje nanose lepak na traku a ne na ivericu je mnogo jednostavnije ali nisi mali, smislices ti vec kako. Ako mozes da okreces smer valjka, mnogo je prostije provuci je sa prednje strane valjka (ja probao).
Samo pazi prste, vruce je to
Na masinici koju sam video (nije ova ali je gotovo identicna) su stap grejaci kao na klasicnoj kanterici (8mm i 8-9cm duzine), mislim 5 po 150w i dosta sporo postize temperaturu (oko 45min). 3 grejaca su u dnu posude i 2 u bocnim stranama, blize valjku.
Sve ostalo se vidi sa slike.
Ti imas kantericu pa mozes i na njoj naneti. Kod masina koje nanose lepak na traku a ne na ivericu je mnogo jednostavnije ali nisi mali, smislices ti vec kako. Ako mozes da okreces smer valjka, mnogo je prostije provuci je sa prednje strane valjka (ja probao).
Samo pazi prste, vruce je to