Pre izvesnog vremena sam se zapržio oko dečijih automobila. Kod nas od slavnog moskviča na pedale nije bilo "novih" modela (ne računam "pegperego" konfekciju), neko je morao da se prihvati tog posla. Doneo sam nešto nacrta iz U.K. i USA i krenuo u projekat. Å asiju sam sam konstruisao jer englezi predlažu da sve bude od drveta, a ja volim "kit car" i eto. Celu jesen sam radio na šablonima i pravio šasije, sad je to već gomila od 15ak komada, od kojih su 6 kandidati da će se voziti već u martu.
Trenutno radim dva modela Land i Willys, u pripremi Bugatti, MG cabrio, Cobra i Lotus Super 7. Postavio sam nešto slika, pošto radim sam, ne setim se da slikam faze. Celu zimu je projekat mirovao i došlo vreme da ih opravim za vožnju na keju. Da imam dobrog pomoćnika bilo bi tu svakakvih čuda, ovako sam na poslu od 9 - 17, pa samo uveče malo čeprkam.
Pogon je motor od 250W, lančani prenos. Komande i osnovne elemente prikupljam po buvljacima i radnjama kad nagazim nešto interesantno. Od skutera, bicikala, trotineta i slično. Ovde kod nas ima jako malo ljudi koji se bave ovakvim hobijem.